Hvězda seriálu Kukačky Marek Adamczyk: Hrál dokonce proti velmistrům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda seriálu Kukačky Marek Adamczyk: Hrál dokonce proti velmistrům

Premiéra filmu Poslední závod - Marek Adamczyk
Premiéra filmu Poslední závod - Marek Adamczyk (David Kundrát, Martin Hykl/ Czech News Center)

Úplně se do nich zbláznil. Herec Marek Adamczyk (34) se během pandemie covidu nudil, a začal tak hrát šachy. Nyní jsou jeho velkou láskou, a dokonce si zahrál exhibici s profesionálními šachisty během pražského mezinárodního šachového festivalu. Do posledního patra hotelu Don Giovanni s nádherným výhledem na Prahu se nedostane každý. Deset velmistrů včetně vítěze Masters Pentaly Harikrishny z Indie a pozvaní hosté si zde v rámci slavnostního zakončení turnaje zahráli exhibici, kteou organizoval ředitel festivalu Petr Boleslav.

U šachovnice se potil i Marek Adamczyk. „Začal jsem hrát až nedávno, v době pandemie covidu. Šachy mě úplně chytly a hraji se soupeři přes počítač. Už mám i oficiální rating,“ pochlubila se hvězda nového filmu Poslední závod o smrti lyžařů Hanče a Vrbaty.

Role z protekce? Marek Adamczyk a snowboardistka Samková ve filmu

Video se připravuje ...

Na exhibici nakonec nedorazila jeho partnerka, olympijská vítězka na snowboardu Eva Samková (29). „Šachy nehraje, nějak ji neoslovily,“ vysvětlil Marek. Do posledního patra hotelu Don Giovanni s nádherným výhledem na Prahu se nedostane každý. Deset velmistrů včetně vítěze Masters Pentaly Harikrishny z Indie a pozvaní hosté si zde v rámci slavnostního zakončení turnaje zahráli exhibici, kteou organizoval ředitel festivalu Petr Boleslav.

U šachovnice se potil i Marek Adamczyk. „Začal jsem hrát až nedávno v době pandemie covidu. Šachy mě úplně chytly a hraji se soupeři přes počítač. Už mám i oficiální rating,“ pochlubila se hvězda nového filmu Poslední závod o smrti lyžařů Hanče a Vrbaty. Na exhibici nakonec nedorazila jeho partnerka, olympijská vítězka na snowboardu Eva Samková (29). „Šachy nehraje, nějak jí neoslovily,“ vysvětlil Marek. 

Adamczyk o Samkové, svatbě a dětech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.