Záhada prstenu na ruce Samkové: BUDE SVATBA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záhada prstenu na ruce Samkové: BUDE SVATBA?

Pár tvoří už třetí rok
Pár tvoří už třetí rok (Koláž VIPsport)

Eva Samková (28) sice na Olympiádu kvůli nutnosti rehabilitace po pádu neodjela, o to více ale fandila na dálku ostatním reprezentantům z Čech, a to prostřednictvím sociálních sítí. Pozornému oku ale po čtvrtečním živáku neuniklo, že se jí na prstu blýská prsten. 

Samková již tři roky tvoří pár s hercem Markem Adamczykem (34). Poprvé se potkali na koncertě Pro Světlušku. Adamczyk měl za úkol s Evou vést rozhovor. Vtipné na tom je, že Adamczyk Samkovou téměř neznal, dokonce si o ní myslel, že je dost divná, a to kvůli vousům, které si Eva maluje pro štěstí před každým závodem. „No, ten knírek byl takovej… Divnej,“ zavzpomínal herec se smíchem na začátky pro Kafe.cz. Slovo ale dalo slovo a od roku 2018 jsou oficiálně spolu. 

Vzkaz Evy Samkové po návratu do Prahy: Jdu den po dni

Video se připravuje ...

Protože patří ke stabilním párům české populární scény, jejich fanoušci netrpělivě očekávají další posun ve vztahu. První domněnku o chystané veselce Samková do světa pustila ve čtvrtek, kdy se jí na ruce zablýskal prsten. Ke zklamání všech to ale není ten pravý. „Tyto věci moc neřeším a dávám si prstýnky na prsty, na které mi sedí, takže mě vůbec nenapadlo, že by to tak mohli lidé brát. Určitě zásnuby neplánuji, protože nejsem takový typ, který plánuje,“ okomentovala situaci Samková pro CNN Prima News. 

Ani Adamczyk patrně Evě nechystá překvapení. „Zatím to není na pořadu dne,“ sdělil už dříve Blesku. Řeč přišla i na děti. „Myslím, že vždycky, když tohle přijde na přetřes, tak Eva se trošku vyděsí. Takže to zatím nediskutujeme,“ vysvětlil také pro Blesk. Vypadá to, že u tohoto páru si fanoušci ještě trochu počkají. Prioritou je zatím, aby se Eva dala zdravotně do pořádku a zajela si pro nějaké to zlato. 

Královna Samková: Jaký je její příběh a proč ji fanoušci tak milují?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.