Eva Samková: Má v nohách šrouby, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Samková: Má v nohách šrouby, ale...

Eva Samková na tiskové konferenci
Eva Samková na tiskové konferenci (Bob Bausner / Snow Nomads)

Skupina Lucie zná »těch pár fíglů, jak se valej holkám šrouby do hlavy«. Snowboardistka Eva Samková (28) teď potřebuje poznat nějaké fígle, jak se naopak dají z hlavy vyhnat černé myšlenky, když má holka šrouby v noze!

Olympijská šampionka ze Soči 2014 a obhájkyně bronzu z minulé olympiády měla patřit k českým nadějím i pro únorové Hry v Pekingu. Jenže po nešťastném zranění při závodě v Montafonu podstoupila operaci zlomených kotníků na renomované rakouské klinice.

Královna Samková: Jaký je její příběh a proč ji fanoušci tak milují?

Video se připravuje ...

Po návratu domů bude rehabilitovat, několik týdnů léčení určitě zabere. Ale kdy se vrátí? Těžko odhadovat. „Evka se jen tak nevzdává, nehroutí se,“ ví její manažer Tomáš Kraus (47). Populární »Samice« z nemocnice vzkázala: „Když chcete být nejrychlejší na světě, někdy to hodně bolí. Ale budu bojovat!“ Tak snad ji to za pár dní neotráví...



Přečtěte si
AHel
14. 12. 2021 • 10:38

Strašně mooo­oooo­oooo­oooo­oooo­oooc Vám držím palečky, ať Vás to nebolí, rychle se kotníky hojí, nemáte trvalé následky a ať Vám to prima chodí a i jezdí. Jste báječná a inspirativní žena!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.