Tereza Černochová před StarDance: OPERACE PRAVÉ NOHY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Černochová před StarDance: OPERACE PRAVÉ NOHY!

Tereza měla na trénincích zatejpované obě nohy.
Tereza měla na trénincích zatejpované obě nohy. (Foto Česká televize, ara)

Ze soutěže StarDance Tereza Černochová (38) vypadla těsně před branami semifinále, ale všechny překvapila svým zápalem a bojovností. A to zpěvačka tajila, že jí teprve v únoru vyndali z nohy šrouby, které jí držely kosti pohromadě po ošklivém zranění. To se jí stalo před třemi roky.

Na parketu jsme Terezu se zavázanou nohou nikdy neviděli, a tak by nikoho nenapadlo, že svádí i vnitřní boj, aby špatně neupadla a neskončila znovu na operačním sále. Přesto do soutěže šla a bravurně se s Dominikem Vodičkou (25) protančila k bramborové medaili.

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video se připravuje ...

Kamion tejpů

„Když zazvonil telefon ze StarDance, tak jsem si nebyla jistá, jestli to zvládnu,“ prozradila Tereza s tím, že pak ihned začala obvolávat všechny lékaře a fyzioterapeuty. „První měsíc byl hodně náročný,“ přiznala s tím, že v Dominikovi měla velkou oporu. „Tereza spotřebovala kamion tejpů,“ smál se Vodička.

Nejsem fňukna

Tereza o svém starém zranění na veřejnosti v přímém přenosu ani nepípla. „V únoru mi vyndávali z nohy šrouby. Nechtěla jsem o tom mluvit, abych nebyla fňukna. Proč tam lezu a tak,“ přiznala zpěvačka, že nechtěla ani žádné litování. „Pořád jsem měla strach, že se mi něco stane, ale nakonec jsme to skvěle zvládli,“ dodala na závěr blondýnka, které se noha tancem zlepšila a má v ní i perfektní hybnost. Což se jí bude hodit, až bude řádit na koncertních pódiích se skupinou Monkey Business.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

NĚKOLIK ZÁKROKŮ

Osudným se Tereze stalo třídění odpadu, který rozdělovala s takovou vášní, až uklouzla a skončila v nemocnici. „Před třemi roky jsem prodělala vážnou zlomeninu pravé nohy a byla jsem na několika operacích,“ řekla zpěvačka.



Přečtěte si
Jan Kocián
11. 12. 2021 • 00:28

Chci říct Cina, ne Mirai!

Jan Kocián
8. 12. 2021 • 09:01

Od poroty dostala za první kolo/tanec nejvíc bodů, ale od diváků dostala míň SMS hlasů než Mirai i než farářka, proto vypadla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.