Jen sushi, květy a... nahá Černochová! Točila s Tondou Blaníkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jen sushi, květy a... nahá Černochová! Točila s Tondou Blaníkem

Tereza Černochová už není singl!
Tereza Černochová už není singl! (showtime, archiv)

Těsně před čtyřicítkou odhalila zpěvačka Tereza Černochová ve videoklipu k nové písni Pánev víc než kdy jindy. Prsa v něm bývalé člence skupiny Black Milk zakrývají gerbery a klín má obložený japonským sushi.

Naposledy se Tereza takto odhalila před dvanácti lety, kdy na řeznickém stole klečela jako pomalovaný model krávy určené k rozporcování. V novém videoklipu se zpěvačka snaží vzbudit pozornost partnera, kterého hraje Marek Daniel (51) alias Tonda Blaník. Ten má ale zájem hlavně o jídlo a ne o svou svůdnou ženu. „Můj novej singl Pánev s Bárou Polákovou v produkci Romana Holého je venku,“ prozradila Tereza. V klipu se v mini roli melounu a ananasu mihne právě zpěvačka a herečka Bára Poláková (39). „Mává ti mává Poláková Bára,“ zakončí svůj raperský part zpěvačka hitu Nafrněná. „Doufám, že touto písní pobavím všechny ženy, které pro své milované muže stojí u plotny za jakýchkoli okolností a připravují laskominy, aby zaujaly drahé polovičky,“ říká Černochová o svém novém klipu, který skončí scénou, kdy přejedený manžel »odpadne« v rozkroku polonahé Černochové.

Přiznání zpěvačky Černochové: Dcera (7) zdědila taneční nadání! Kdo je její tatínek, ale tají

Video se připravuje ...

Slavná minulost

Tereza je dcerou známého českého zpěváka, kytaristy, skladatele, komika a moderátora Karla Černocha (†64). Společně s Terezou Kerndlovou (36) a Helenou Zeťovou (42) tvořila v letech 2002– 2005 dívčí skupinu Black Milk. Tereza má dcerku Lauru (8), kterou mrzí, že slavného dědečka nikdy nepoznala. Maminka jí totiž o něm často vypráví.

Tereza Černochová pro časopis Moje psychologie

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.