Adamczyk v druhé řadě seriálu Kukačky: Bez výčitek vykradl kamarády | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamczyk v druhé řadě seriálu Kukačky: Bez výčitek vykradl kamarády

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky
Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky (Česká televize)

Odstartovala nová řada divácky oblíbeného seriálu Kukačky, která vše kompletně uzavře, třetí série nebude! Představitel tatínka jednoho ze dvou vyměněných kluků Marek Adamczyk (35) přiznal, že se spekulovalo o tom, zda je pro roli vůbec vhodný.

Herec se sám zamýšlel, jak by se cítil, kdyby zjistil, že u něj došlo k záměně. „Kdybych nyní zjistil, že jsem vyměněn, tak bych skutečnost přivítal. Moje dětství bylo pěkné, takže bych nelitoval, a zároveň bych měl k dispozici novou sféru, kterou bych mohl objevovat,“ řekl s nadhledem.

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...

Pro něj byla role poněkud náročnější, jelikož měl hrát starostlivého otce, přestože sám žádné děti nemá. „Absolvoval jsem hodně kol castingu a dost se spekulovalo o tom, jestli se tam vůbec hodím. Bral jsem to ale jako jiné castingy, takže jsem se tím moc netrápil,“ řekl s klidem.

„Kolem sebe jsem navíc měl spousty inspiračních zdrojů. Kromě kolegů i kamarády a několik z nich jsem vysloveně vykrádal! Bavilo mě, jaký vztah mají se svými dětmi a jaké triky používají, aby jejich výchova fungovala. Tak jsem si ty metody půjčil,“ dodal Adamczyk se smíchem.

Seroš X: Kukačky

Video se připravuje ...

Čas na pejska

Marek Adamczyk se svěřil, že by o děti stál. „Rodinu bych klidně v dohledné době měl, souvisí to ale s věkem, ne s natáčením Kukaček,“ doplnil pro jistotu. Už teď má jeho rodina díky manželce Evě (29), olympijské vítězce ve snowboardingu, o člena víc. „Mezi třicátým a třicátým pátým rokem jsem byl v takovém mezidobí, kdy jsem si říkal, že už bych měl dospět. A jak teď dospívám, tak mě Evka donutila udělat si čas na pejska,“ prozradil s úsměvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.