Manželka syna Heřmánka šokuje: Zákaz hraní v Ordinaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka syna Heřmánka šokuje: Zákaz hraní v Ordinaci

Nikol Kouklová
Nikol Kouklová (archiv FTV Prima)

Dnes tíhne spíše k divadlu, ve filmech ji vídáme méně a v seriálech získává spíše epizodní role. Herečka Nikol Heřmánková Kouklová (33) však kdysi mohla získat nálepku seriálové herečky, škola jí v tom nakonec zabránila.

Někdo vnímá nekonečné seriály jako pravidelný přísun peněz a pracovní jistotu, jiní v nich nastartují svou kariéru. Do druhé kategorie spadá i herečka Nikol Heřmánková Kouklová, která se do povědomí diváků dostala již v devatenácti letech díky Ordinaci v růžové zahradě 2.

Snacha Karla Heřmánka: Jak se daří divadlu pod jejich vedení?

Video se připravuje ...

A zatímco jiní kolegové v seriálu zakotvili na delší dobu, jí stačil necelý rok. Rozhodnutí opustit seriál ale nebylo zcela její. „V Ordinaci jsem byla velmi krátce, protože mi to na škole zakázali natáčet. Byla jsem tam jen tři čtvrtě roku, ale moc ráda na tohle období vzpomínám,“ přiznala herečka v rozhovoru pro web lifee.cz.

Je pravdou, že seriály komerčních televizí jsou velkým lákadlem. Nakonec se v nich ale může člověk zacyklit a zůstat tak pro mnohé hercem jedné role. To se Nikol netýká, naopak vnímá natáčení Ordinace jako velkou hereckou zkušenost, která jí zajistila i více popularity.

Nikol Kouklová hvězdou Roztančeného divadla. Co jí dělá největší problém?

Video se připravuje ...

„Pro mě to byla jedna z větších příležitostí, kde jsem si mohla osahat filmařské prostředí a technicky se naučit pracovat. To se mi líbilo a ráda na to vzpomínám. A popularita? Najednou jsem rozdala pár rozhovorů, ale vlastně jsem si to moc nepřipouštěla,“ říká s pokorou Kouklová, která se v roce 2015 provdala za Karla Heřmánka ml. (33), jenž se v Ordinaci též mihl. Stejně jako Nikol ale nesetrval déle, než pro něj bylo nutné.   



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.