Plánková smutné oběti nelituje: Mělo se to stát, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Plánková smutné oběti nelituje: Mělo se to stát, tvrdí

Markéta Plánková
Markéta Plánková  (Foto archiv FTV Prima)

Díky za každý nový den! Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě nebo seriálu První republika Markéta Plánková (45) přiznala, že po večerech děkuje za každý nový den, který prožila na tomto světě. Zbilancovala také svoji dosavadní hereckou kariéru.

V poslední době jsme ji mohli vidět v seriálu televize Nova Jedna rodina. Diváci ji ale budou mít navždy spojenou s rolí Magdy Mázlové ve slavné Ordinaci v růžové zahradě. V té době obětovala práci své soukromí.

Markéta Plánková si v Půlnoční zpovědi zažije horor

Video se připravuje ...

„V jednom období mi bylo dopřáno, že jsem měla spoustu práce a do toho jsem měla malé děti. Bylo mi líto času, který jsem musela dělit mezi děti a práci. Zpětně to hodnotím tak, že se to mělo stát,“ prohlásila v rozhovoru pro Český rozhlas Dvojka. „Mám to nastavené tak, že každý večer, než usnu, projevím vděk i za každodenní maličkosti. Myslím, že je to tak správné,“ dodala Plánková.

Tohle nečekala ani ona sama, v Ordinaci dostala výpověď už po půl roce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.