Nejošklivější natáčení Markéty Plánkové: Mlátil ji kaskadér | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejošklivější natáčení Markéty Plánkové: Mlátil ji kaskadér

Scény domácího násilí jsou velmi autentické, vyrazily dech i zkušeným filmařům.
Scény domácího násilí jsou velmi autentické, vyrazily dech i zkušeným filmařům. (Foto FTV Prima)

Zoufalství nehrála, ale rovnou prožívala. Herečka Markéta Plánková (45) coby doktorka Stela Skoumalová ze seriálu Půlnoční zpověď na natáčení jen tak nezapomene. „Musela jsem opakovaně zažívat hodiny strachu, pláče a naprostého zoufalství,“ postěžovala si.

Chtěla totiž, aby obraz o děsivém domácím násilí vypadal věrohodně. Jenže byla dobrá až moc. Aby diváci scénu vůbec ustáli, tvůrci ji hodně vystříhali, a tak zčásti trpěla zbytečně. „Je to škoda. Lidi by měli vidět, jak domácí násilí může vypadat. Navíc si za celou scénu s Jardou zasloužíme Oscara,“ zhodnotila Plánková výkon svého partnera, kaskadéra Jaroslava Sticha.

Markéta Plánková si v Půlnoční zpovědi zažije horor

Video se připravuje ...

„Vzhledem k vážnému tématu domácího násilí jsme raději do role bývalého manžela Stely obsadily kaskadéra, aby se Markéta cítila při natáčení komfortně a zároveň aby vše působilo autenticky,“ řekla na vysvětlenou producentka a jedna z autorek seriálu Kateřina Bártů. „I když scéna vypadá dramaticky, Jarda se Markéty ani nedotknul. O vše se postaralo správné postavení kamery a střih,“ doplňuje režisérka a druhá autorka Půlnoční zpovědi Jitka Bártů a dodává, že scény byly tak věrohodné, že i na place byli při natáčení všichni vážní a zamlklí.

Sabina v podvazcích

Protipól drsným scénám tvoří dějová linka podnikatelky a odbornice na šperky Sabiny Laurinové (50). Manželství se seriálovým manželem v podání Martina Zounara (55) se totiž jaksi octlo na slepé koleji, a tak se rozhodla ho okořenit a přilít do něj trochu vášně stejně jako na začátku jejich vztahu.

Televize Prima odhalí Poslední oběť

Video se připravuje ...

„Oblékla jsem tedy podvazky a vyrazila za Martinem. Byla jsem nejdřív sice lehce v křeči, ale v okamžiku, kdy jsem k němu došla, jsem se uklidnila,“ prozradila Laurinová. O zbytek jejího outfitu se zase postaral maskér Zdeněk Klika. Herečce vytvořil dobové kudrnaté příčesky, takže vypadala jako ovečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.