Finanční krize Leichtové pokračuje: Situace není příznivá, míní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Finanční krize Leichtové pokračuje: Situace není příznivá, míní

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (Profimedia)

Vídáme ji pravidelně v seriálech, které však na zajištění stabilního chodu domácnosti nestačí. Herečka Kristýna Leichtová (37) si v první polovině roku posteskla na svém instagramu, že vlivem nepříznivých okolností týkajících se peněz, práce i rodiny není příliš šťastná. Minimálně finanční situace se dle všeho zcela nelepší…

Televizním divákům se zaryla do paměti díky seriálům Comeback, Ohnivé kuře, 1. mise či Agrometal. Jenomže v současnosti má Kristýna Leichtová divadelních i seriálových projektů méně, třebaže se to na první pohled nemusí zdát. Nově kupříkladu odjela točit do Chorvatska seriál Na vlnách Jadranu.

Kristýna Leichtová na MFF KV: Jsem tu bez dětí a stýská se mi!

Video se připravuje ...

„Ale pouze jednu epizodu, můžu prozradit, že hraju maminku, které se ztratí děti. Ale protože případy řeší Matěj Hádek, určitě to dobře dopadne,“ svěřila se Leichtová serveru Super.cz. Epizodní role jí proto příliš nevynese… Nadějně vypadá právě natáčený seriál Zalez do spacáku. Jak velkou roli v něm Kristýna má, ovšem herečka neprozradila.

Pracovní nabídky dle všeho herečka vzhledem k složité době raději neodmítá. Nízké příjmy ovšem souvisí i se skutečností, že z dlouhodobějšího hlediska nemá Leichtová žádné pracovní jistoty.

„Já nemám ani stálé divadelní angažmá a práce přichází nárazově. Pojďme si upřímně říct, že situace není pro nikoho úplně příznivá, vzhledem k tomu, co se teď děje. Je to citelně znát na peněžence každého člověka. Ale doufám, že bude líp,“ dodala v závěru rozhovoru Kristýna Leichtová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.