Herečka Eva Josefíková: Totální změna vzhledu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Eva Josefíková: Totální změna vzhledu

Herečka Eva Josefíková se nechala ostříhat úplně na krátko.
Herečka Eva Josefíková se nechala ostříhat úplně na krátko. (archiv Blesku, Pavel Machan)

Z princezny mrchou! Tahle role jí padne jako ulitá. V novém seriálu Primy Sedm schodů k moci ztvárňuje Eva Podzimková (32), ještě před pár měsíci Josefíková, ženu, která se dostane díky sexu z pozice servírky v kantýně až na samotný vrchol politického žebříčku. Skončí v posteli s ministerským předsedou a omotá si ho kolem prstu.

Seriál je psaný na motivy skutečných případů politických kauz z minulých let, jejichž hlavními jmenovateli byly peníze, intriky a moc. Hlavní zbraní intrikánky je sex, takže pikantních záběrů tu bude požehnaně. „O lechtivé scény jsme se podělily s profesionálkou,“ prozradila Podzimková po natáčení, které šlo do drsných detailů, což by Evě nebylo vůbec příjemné. „Takže já v nich figuruji od krku nahoru a ona ve zbytku. Pro mě by to bylo hodně nekomfortní, takže bych tímto chtěla mé dublérce poděkovat,“ usmála se.

Ulice: Bude Mirkova svatba důvodem k rozchodu nebo žádosti o ruku u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...

S žádostí o dvojnici přišla sama Eva. „Bylo to na moje přání. Zároveň se ale ukázalo, že to byla dobrá volba i pro štáb, protože jsme se nemuseli tolik omezovat v tom, co divák ve finále uvidí,“ navnadila herečka fanoušky. „Kdybych dublérku neměla, dělala bych větší »ofuky«. Jinak jsem byla překvapená, že mi ta role docela sedla. I když je hodně drsná, místy i negativní. Ale hrálo se mi to hezky,“ přiznala herečka, která z ministra kultury Tomáše Vichra (Jiří Vyorálek) vycepuje premiéra.

„Je to příběh chlapa, který se zblázní do ženy a pro ten vztah obětuje všechno. Také jsem prožil chlapské zbláznění. ale moc bych to nerozváděl,“ naznačil příběh Vyorálek. První série Sedmi schodů k moci bude divákům k dispozici na nové placené platformě prima+ od 8. února.

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...

Manžel není nadšený

Z dlouhovlasé princezny účes na kluka. „Už dlouho mě lákalo změnit délku vlasů, ale nebyl čas. Nejvíc byl překvapený asi manžel. Stále mě miluje, ale těší se, až mi vlasy dorostou,“ řekla s úsměvem. Scenáristu Matěje Podzimka (42), jenž se podílel na natáčení seriálů Iveta či Devadesátky, si vzala loni v červnu.



Přečtěte si
AHel
3. 2. 2023 • 09:46

Vypadá jako lesba, nelíbí se mi to.

j.p.toman
3. 2. 2023 • 08:21

Asi horší než předtím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.