Hvězda seriálů Místo zločinu a Kukačky David Novotný: UŠTVAL SE! KONČÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Místo zločinu a Kukačky Novotný: UŠTVAL SE A KONČÍ!

David Novotný v Místech zločinu České Budějovice
David Novotný v Místech zločinu České Budějovice (Foto Aha! – Martin Hykl, Renata Matějková, Herminapress, ČT)

Své příznivce asi nepotěší David Novotný (53). Jeden ze dvou tatínků vyměněných kluků ze seriálu Kukačky a také šéf mordparty z Místa zločinu České Budějovice dospěl k názoru, že už je ho na televizních obrazovkách dost a rozhodl se dát si od natáčení delší pauzu.

Herec Dejvického divadla je u diváků velmi oblíbený. Zvládne totiž bravurně zahrát rozlišné role.

Je ho až příliš

V seriálu Místo zločinu České Budějovice, který vysílá ČT každé pondělí, představuje šéfa vyšetřovacího týmu Karla Dvořáka. A od pátku startuje na ČT1 pokračování divácky oblíbeného seriálu Kukačky, kde tatínka Holce, který se shodou okolností jmenuje taky Karel. A vypadá to, že právě vypuštění obou seriálů na obrazovky ve stejnou dobu způsobilo, že si herec chce dát od natáčení pauzu. A ne úplně krátkou. „Nechci na lidi vyskakovat i z lednice,“ nechal se slyšet sám Novotný.

Musí brzdit

Po covidové pauze se mu sešlo několik velkých projektů najednou. Může se zdát, že právě to je snem každého herce, opak je ale pravdou. „Bylo to celkem vyčerpávající, člověk trošku zmatkoval, co se týká práce.Chtěl jsem zabezpečit rodinu. Ale na konci roku jsem byl tak hotovej, že jsem si říkal – musíš brzdit, chlapče,“ přiznal v rozhovoru pro super.cz herec s tím, že byl vyčerpaný jak fyzicky, tak psychicky.

Kukačky: Vyříká si Rudolf s otcem staré křivdy? A co Marcela a její dítě?

Video se připravuje ...

Třeba na rok

„Chci, aby mě práce bavila. Ne, že bych se tím teď nebavil, ale vystavil jsem si zároveň nějakou stopku. Na rok třeba. Překvapilo mě, že se to nasadilo oboje hned za sebou. To pro mě není dobrý,“ okomentoval Novotný souběžné vysílání dvou seriálů.

Každý den někdo jiný

Na hereckou práci ale určitě nezanevřel. „Na tom našem povolání mě baví nejvíc, že můžu být každý den někdo jiný,“ usmívá se David s tím, že paradoxně nejtěžší jsou pro něj ty zdánlivě nejlehčí role. „Nejtěžší věc na herectví je právě hrát ty úplně nejnormálnější postavy,“ tvrdí Novotný.

Remundová o režírování mámy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
17. 1. 2023 • 09:57

... pro bůh , David Novotný a hvězda ??? To jsi děláte legraci , tohle to vypasené prase že se uštvalo ? Asi by měl dostávat míň do korýtka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.