Herecká hvězda David Novotný: OČISTEC KVŮLI NEDOSTATKU PENĚZ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herecká hvězda David Novotný: OČISTEC KVŮLI NEDOSTATKU PENĚZ!

David Novotný
David Novotný (ČT)

Obrovské množství textu, pendlování Praha – České Budějovice a do toho příprava na natáčení dalšího seriálu. Televizní honička Davida Novotného (53) nebyla jen tak z plezíru. Herec, který má prý radši chvilky nudy než herecký kvapík, obě nabídky přijal kvůli penězům. Otci čtyř dětí došly totiž finance.

Naplánoval si roční pauzu, protože prý už nechce na lidi vyskakovat i z lednice. „Když koukám na to, co jsem zasel a sklízím, přijde mi, že je toho moc. Říkám si, že bych to měl nějak omezit...“ hlásá bývalý člen Dejvického divadla, který je momentálně v pondělí drsný šéf mordparty v Místě zločinu České Budějovice a v pátek výbušný otec od rodiny v Kukačkách 2. A v obou případech se jeho postava jmenuje stejně – Karel. Je ho plná televize „Není to správně,“ okomentoval fakt, že je ho teď plná televize. Seriálové role si na sebe nicméně umotal sám. Příležitostí Novotnému i předtím chodilo dost, ale úmyslně si je dávkoval, aby mu zbyly dle jeho slov i chvíle flákárny a nudy. Pak ale musel změnit názor.

Bankovní striptýz

„Byl to kvapík, ale bylo to dané i covidem, který mi změnil rozhodování, kolik si toho navalím. Protože z matračky nepřilítalo nic,“ přiznal finanční problémy otec Antonie Josefíny (7), Marie Anežky (13), Josefa Huga (10) a Emy (18). „Zastaví se to, chvilku máš radost, ukážeš dětem Prahu, pak sedíš a peníze lítají jen ven,“ dokončil svůj bankovní striptýz. „Sice ještě nějaký připluly, ale pak najednou nic,“ řekl Adéle Gondíkové (49) v Českém rozhlase. „Odlítá to a ty si řekneš: Hmm tak to je zajímavé, ve válečném stavu a ve stavu nemoci, co je komu do toho, že umím básničku a kotrmelec... K čemu mi to je? K ničemu!“

Seroš X: Kukačky

Video se připravuje ...

Divadelní stopka

Kvůli dobře placeným rolím v České televizi, poslal na vedlejší kolej i divadlo. „Ve chvíli, kdy točím, tak nechci hrát představení. Protože na to už tu magii nemám. A něco bych musel ošidit, u toho bych se přistihl a to bych se neměl rád a štvalo by mě to,” netajil se Novotný, kterého diváci vídají i v Kukačkách 2. Byť třeba své monology ve výslechovce mohl ošidit, raději se je naučil. „Nerad koukám na detektivky a nerad koukám, jak má někdo velkej monolog a někde to čte. Takže jsem dokončil natáčení, jel domů a musel se naučit velký špalky, který mi navíc nejsou vlastní,“ uzavřel. Dnes večer ho můžete sledovat od 20.15 v Místě zločinu České Budějovice na ČT 1.

Leoš Noha: Z Ježíše skinem

Podstatně víc než Novotný se na natáčení musel šetřit Leoš Noha (54), který hraje jednoho z členů modrparty. Sice už mu nehrozí transplantace srdce jako před pár lety, ale stále mu funguje jen na čtyřicet procent. „Je dost trapný, když se na jevišti díváte na herce, který nemůže dejchat. Když člověk natáčí, tak se to stopne, ale v divadle to nejde,“ přiznal v hudebním pořadu Recky II. V seriálu se prý tak trochu sám pasoval do role policisty, který vyšetřuje nejradši u piva v hospodě. „Já už tak nechlastám a nefetuju. Díky tomu mi srdce začalo ze 14 procent fungovat na 40 procent, takže s tímhle srdcem už to snad dodejchám,“ dodal s tím, že divadlo je špatně placenej koníček a seriály bere i kvůli složenkám. Ale role se mu vyplácí i v osobním životě. Nedávno prý dostal sexuální návrh v metru. „Zničehonic na mě jedna paní zařvala – středa, je ho tam třeba. Ale zas tak se mi nelíbila, ta jsem jel dál,” vtipkoval člen kapely Buzerant, který pár let zpět výrazně změnil vzhled a ostříhal se. Vlasy si nechával růst kvůli Honzovi Prušinovskému (43), v jehož hitovce MOST! měl hrát faráře a vypadat jako Ježíš. „Pět let jsem to nechával růst, pak mi znovu zavolal a nabídl mi roli skinheada,“ smál se Áda z Okresního přeboru.

Filip Březina: Běhá na Lysou

Na rozdíl od svých kolegů akční scény v jihočeské kriminálce mladý herec Filip Březina (27) alias vyšetřoval Petr Braun kvitoval. Aby taky ne, když má ze všech herců na place nejlepší fyzičku a miluje běhání natolik, že předloni absolvoval i Beskydskou sedmičku vedoucí přes sedm vrcholů v Beskydech s celkovým převýšením 5500 metrů a stokilometrovou trasou. „Přes zimu se v Praze běhá špatně, ale když jsem doma v Ostravě, jezdím si zaběhat na Lysou horu skoro každý den. Vyběhnout nahoru a seběhnout dolů. Už se těším, až tam příště pojedu, že si dám Lysou horu aspoň šestkrát,” prozradil Novinkám s tím, že v jednom dni dal tuhle trasu pětkrát. Dámy si na jeho vymakané tělo ale musí nechat zajít chuť – herec je zamilovaný do fotografky Kateřiny Šrámkové.

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jaroslav kotek
13. 3. 2023 • 19:02

David Novotný je skvělý!

jaroslav kotek
13. 3. 2023 • 19:02

David Novotný je skvělý!

defakto
13. 3. 2023 • 09:29

... co to ten blbeček mele ? Hraje snad v každé české s.r.a.č.c.e a on nemá prachy ? Že se několikrát rezvedl a musí živit 4 děti , to je jeho věc , opravdu nevím proč je tak často obsazovaný , už jsem na něj alergický , když je na obrazovce tato "herecká hvězda" - tak přepínám !

hejhej
13. 3. 2023 • 07:36

Ten pán je herecká hvězda ?? Ty titulky ubohých pisálků z ANO jsou k smíchu. U nich je škaredá/ý herečka/herec krásný a kdejaký neznámý herec herec hvězda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.