Novotný z Místa zločinu České Budějovice: BITKA NA PLACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Novotný z Místa zločinu České Budějovice: BITKA NA PLACE!

Mordparta aneb Leoš Noha, Judit Pecháčkový, David Novotný a Filip Březina.
Mordparta aneb Leoš Noha, Judit Pecháčkový, David Novotný a Filip Březina.  (﷯Foto ČT)

Budou na něj tři zloduši, všechny je ale postupně seseká na jednu hromadu. Jednomu z únosců dokonce zlomí ruku. Na Davida Novotného (53) alias šéfa mordparty v Místo zločinu České Budějovice čekala na natáčení dnešního, čtvrtého dílu pořádně akční scéna.

Deník Aha! zjistil, jak se natáčela. „Ten druhej mě trochu překvapil,” prohlásí unaveně policajt Karel Dvořák a promne si ruku, kterou odrovnal tři chlapy. Byť členové štábu z natáčení akčních scén nebyli dvakrát nadšení, nová kriminálka by se bez nich neobešla. Najmout na ni ale museli kaskadéry.

Seroš X: Kukačky

Video se připravuje ...

Mezi vraždou a Kukačkami

I kdyby rvačku chtěl Novotný točit sám, smlouva mu to pravděpodobně zakazovala. Riskoval by totiž zranění, což si při 103 dnech natáčení nemohli dovolit. „Samozřejmě musel mít kaskadéra, který měl podobnou postavu i obličej. Snažíme se je pokaždé hledat tak, aby si byli s hercem podobní, ale že našel někdo k Davidovu typu, to bylo štěstí,” popsal deníku Aha! producent Martin Froyda (55). Hvězdě Okresního přeboru se navíc sešlo víc projektů najednou – z natáčení kriminálky si odskakoval k filmování Kukaček, kde hraje jednoho z tatínků Karla Holce. I menší poranění by ho přišlo draho, a navíc už byl psychicky i fyzicky opravdu vyčerpaný.

Musíš brzdit, chlapče

„Bylo to celkem vyčerpávající, člověk trošku zmatkoval, co se týká práce. Chtěl jsem zabezpečit rodinu. Ale na konci roku jsem byl tak hotovej, že jsem si říkal – musíš brzdit, chlapče,“ přiznal. Podle informací deníku Aha! se čtvrtý díl kriminálky s názvem Únos, který diváci uvidí dnes večer, natáčel loni v lednu a štáb měl s jeho dotočením problémy. „Museli jsme natáčení dvakrát přerušovat kvůli covidu. Jednou ho měla Judit Pecháček, potom nějací členové štábu. Stihli jsme to naštěstí v termínu, abychom herce neblokovali na další projekt,” svěřil se deníku Aha! Froyda. Místo zločinu České Budějovice můžete vidět dnes od 20.10 hod. na ČT1.

Příběh o výměně dětí pokračuje: Oblíbený seriál Kukačky se vrací na televizní obrazovky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.