Martin Hofmann alias Luďan ze seriálu MOST! RADIKÁLNÍ ZMĚNA ŽIVOTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin Hofmann alias Luďan ze seriálu MOST! RADIKÁLNÍ ZMĚNA ŽIVOTA!

Martin Hoffmann
Martin Hoffmann (Martin Kubica)

Po čtyřech letech trhá fenomén MOST! opět žebříčky sledovanosti. Přestože katapultoval Martina Hofmanna (44) neboli Luďana mezi nejobsazovanější hvězdy nejen ve filmech, ale i v reklamách, herec se současně s reprízováním veleúspěšného seriálu ČT rozhodl pro radikální změnu života a stahuje se do ústraní!

Změna je sice jen dočasná, ale fanouškům rozhodně radost neudělal. „Přeju vám všem fajnové lednové dny, teď tu chvíli nebudu, vrátím se v únoru! Chci si připomenout, jaký to bylo bez sociálních sítí,“ oznámil herec svým sledujícím na Instagramu. „Zdarjaksviň! Buďte velmi zdraví a vaše děcka dvojnásob,“ dodal Luďan s humorem sobě vlastním. Herec si chce nejspíš připomenout, jak chutná anonymita bez všudypřítomných zvědavých očí a hlavně komentářů, které nejsou vždy jen lichotivé. A i když si může stokrát říkat, že je nad věcí a nebere kritiku vážně, stejně to v člověku hlodá... Za Luďana se ale nemusí v žádném případě stydět a jen blázen by ho ztotožňoval s jeho životní seriálovou rolí!

Dvojka na zabití: Konečně uslyšíte pravou Eriku Stárkovou

Video se připravuje ...

Stárková: Nejsem Dáša ani Pavel, ale Erika!

Představitelku transsexuálky Dáši Eriku Stárkovou (38) seriál proslavil. „Chápu, že mě přes tuto moji roli stále lidé vnímají a ještě asi chvíli budou, zvlášť když ta postava byla dost výrazná a v Česku svým charakterem v lecčem nová. Já osobně se samozřejmě jako Dáša ani Pavel necítím, rozloučila jsem se s nimi, poděkovala jsem jim a pokračuju dál jako Erika,“ řekla už dříve pro denik.cz Stárková. Herečka na čas pověsila herectví na hřebík, protože se v roce 2021 stala maminkou dcery Almy a společně s peruánským přítelem Césarem Chunkem se živí prodejem etno šperků.

Diváci ho milují

Středeční reprízu si nenechalo ujít na 641 tisíc diváků starších 15 let. Seriál MOST! se tak stal třetím nejsledovanějším pořadem večera, před něj se dostala jen prezidentská Superdebata na Primě (772 000) a Případ pro exorcistu (692 000), který se vysílal na ČT1 o hodinu dřív.

Film Střídavka: Jitka Čvančarová prozradila, co se dělo na natáčení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.