Pokračování Kukaček zkomplikovala zlomenina: Čvančarovou nahradila Hacurová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pokračování Kukaček zkomplikovala zlomenina: Čvančarovou nahradila Hacurová!

Čvančarová před zraněním natočila několik obrazů.
Čvančarová před zraněním natočila několik obrazů. (Foto Aha! – David Malík, ČT, ara)

Nejdřív covid a pak nečekaná komplikace! Nikoho ani ve snu nenapadlo, že pokračování veleúspěšného seriálu Kukačky výrazně zkomplikuje Jitka Čvančarová (44), která hraje zdravotní sestru Kamilu, seriálovou manželku Jana Dolanského (44).

Hned po prvních natáčecích dnech si herečka totiž na dovolené natřikrát zlomila nohu a postavila štáb před problém, jak dál. Léčba byla na dlouho, čekat se nedalo. Hvězda z Ulice První sérii poznamenal covid, druhou si režisér Biser Arichtev (46) hodlal proti ranám osudu uhájit. Zraněnou Čvančarovou přeobsadil. „Jitčinu roli jsme svěřili Evě Hacurové,“ vysvětlil. Devětadvacetiletá herečka, známá jako Alice z nekonečného seriálu Ulice, je Jitce trochu podobná a má stejně vnadnou postavu.

Přišla o statisíce

Druhá řada si vyžádala 82 natáčecích dnů. Čvančarová patřila mezi klíčové postavy, mohla mít předepsaných okolo 40 dnů. Při honoráři 15 000 Kč za den přišla herečka o rovných 600 tisíc korun. Navíc se jí noha špatně hojila a herečka měla prý strach, zda bude ještě bez následků chodit. Manžel, tanečník Petr Čadek (44) musel v té době pečovat o obě jejich děti i o hospodářství, které si založili poblíž Mělníka.

Co bude dál?

První řadu Kukaček sledovalo v průměru půldruhého milionu diváků. Příběh skončil v nejlepším – diváci se dozvěděli, kdo vyměnil miminka a proč. „Druhá řada je o tom, co bude s rodinami dál,“ říká producent Filip Bobiňski (47). „Rodiny budou bydlet vedle sebe, ale nebude to snadné. Uvidíme, jak se obě rodiny snaží sžívat. Každá má jinou životní zkušenost, jiné zázemí. Stejně tak víme, že třetí řadu natáčet nebudeme. Těch šestadvacet epizod nám hezky uzavře vyprávěný příběh,“ dodal přesvědčeně. Druhá řada Kukaček začíná 20. ledna ve 20.10 hod. na ČT1 a bude mít stejně jako první řada 13 dílů.

Film Střídavka: Jitka Čvančarová prozradila, co se dělo na natáčení

Video se připravuje ...

Isteník na tapetě

Nevděčnou roli viníka záměny miminek vyfasoval Michal Isteník (39). „Když jsem roli přijímal, tak jsem to nevěděl, protože v té době ještě nebyly dopsány scénáře až do konce,“ svěřil. Pak si jen povzdechl, že po barmanovi Edovi ze seriálu MOST! to bude další role, za kterou na něj maminka pyšná nebude. Hned v prvním díle druhé řady se řeší jeho soud a trest. Jestli si ho diváci s postavou ztotožní, jak mají ve zvyku, čeká ho peklo.

Rekordmanky

Nejvíc natáčecích dnů – celkem 52 – měla Marta Dancingerová(31), která hraje maminku Terezu. V patách jí byla s 51 dny druhá matka v podání Sabiny Remundové (50). Ta promluvila o nelehké profesi. „Natáčení je intenzivní činnost, vyžaduje velkou dávku koncentrace, výdrž. Na práci se musíte připravovat. Často se po dvanácti hodinách na natáčení učíme na další, stejně dlouhé dny. Večer míváme představení v divadle.“

Kočíruje vlak

David Novotný (53) se kvůli roli vlakvedoucího dokonce skutečně naučil řídit motorový vlak. Sám tedy v seriálu dojíždí do zastávky a zastavuje jako skutečný strojvedoucí.

Přiznal dubl

Theodora Schaefera (10), který představuje vyměněného Tomáše, zastoupil pro jistotu při natáčení scén s motorkou dvojník. Dětským hrdinům se nejvíc líbily obrazy, kde točili fotbal. Viktor Sekanina (8) přiznal, že když skončilo natáčení první řady, bylo mu tak smutno, že plakal.

Jitka Čvančarová: Život je krásnej v tom, že nevíte, co přijde za vteřinu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
11. 1. 2023 • 19:47

Já jsem tomu seriálu nefandila, Hnízdo je nádherný seriál, který se teď opakuje, nicméně pokračování, kterému předchází reklama,pardon, všichni v jednom domě?, to určitě ne,ale vše nadstavované nikdy nedopadne,pouze můj názor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.