Čvančarová totálně zklamala: PORUŠENÍ SLIBU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čvančarová totálně zklamala: PORUŠENÍ SLIBU

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Martin Hykl)

Ošklivě poraněný kotník herečku Jitku Čvančarovou (45) omezil na dlouhý půl rok. Pracovní nabídky, na které před zraněním kývla, tak bohužel propadly. Nejvíce ji bolela ztráta role v oblíbeném seriálu Kukačky. Zdraví je ovšem na prvním místě, a tak se herečka soustředila především na zotavení. Jak je na tom zdravotně a pracovně nyní?

Seriálové nabídky od České televize se herečce vyplácí a Jitka svými rolemi diváky baví. Když tedy režisér Biser Arichtev (46) začal točit pokračování seriálu Kukačky, velmi se na to těšila.

Jitka Čvančarová: Proč tak úzkostlivě tají své děti?

Video se připravuje ...

Jenomže pak si na dovolené natřikrát zlomila kotník a se vší prací se musela na delší dobu rozloučit, včetně role v Kukačkách. „Věřím, že je v životě všechno tak, jak má být. Je mi to líto hlavně kvůli divákům, protože se mě ptají a hledají mě tam, což mě na jednu stranu těší, že jim chybím,“ cituje web eXtra.cz Čvančarovou.

„Jsem člověk, který když něco slíbí, tak rád dostojí svému slibu. Toto jsem bohužel nebyla schopná splnit,“ přiznala s lítostí Jitka Čvančarová, která je nyní díky rehabilitacím z nejhoršího venku. Půlroční pauza ji také přiměla zamyslet se nad dalšími kariérními kroky. „S projekty jsem opatrná, potřebuji možná transformovat svoji profesi, abych tam mohla dát všechno, co potřebuji,“ vysvětlila serveru Super.cz.

Jitka Čvančarová: Půl roku léčila poraněnou nohu! Jak je na tom teď?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.