Čvančarová po děsivém zranění: Nejhůř je na tom hlava | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čvančarová po děsivém zranění: Nejhůř je na tom hlava

Jitka Čvančarová
Jitka Čvančarová (Profimedia.cz)

Patří mezi nejoblíbenější herečky, přesto se s ní diváci budou muset na čas rozloučit. Jitka Čvančarová (44) čelí totiž následkům svého pádu. Jak sama přiznala, nejvíce to odnesla hlava!

Nešťastná událost Jitku upoutala na tři měsíce na lůžko a ani teď nemá zdaleka vyhráno. „Já jsem se jala zachraňovat děti, které nakonec záchranu nepotřebovaly. Impulzivní matka,“ popsala, jak k neštěstí došlo v pořadu Show Jana Krause. „Zlomila jsem si v kotníku vše, co jde,“ přiblížila také. 

Dlouhá rekonvalescence se ale nejvíce odrazila na duševní kondici herečky. „Hlava na tom byla hůř než tělo,“ přiznala. Naštěstí objevila zaručený recept, který jí pomáhá nabrat ztracenou sílu. Jde o Wim Hofovu metodu otužování a dýchání.

Jitka Čvančarová: Život je krásnej v tom, že nevíte, co přijde za vteřinu

Video se připravuje ...

Právě s nizozemským průkopníkem inovativní metody odbourávání stresu se hvězda první série Kukaček vydala i na výpravu na Sněžku. „Mě ten člověk začal fascinovat asi před rokem a něco, a tak jsem si o něm začala něco zjišťovat a řekla jsem si, že nejlepší možný způsob, jak ho poznat, je jít na tu jeho zimní expedici přímo s ním. A to bylo fascinující,“ vyprávěla nadšeně u Krause. „Dovolím si říct, že ta jeho metoda je nezpochybnitelná,“ dodala. 

Energií se dobíjí i doma s dětmi. Aktuálně si nejvíce užívá, že má více času na večerní rituály a čtení pohádek, kvůli čemuž omezila i svoje pracovní tempo. 

Rázná Jitka Čvančarová: Už dost o mých šatech!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.