Jitka Boho o porodu syna: Pálilo to, bylo to úplně šílený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Jitka Boho o porodu syna: Pálilo to, bylo to úplně šílený!

Jitka Boho
Jitka Boho (Nadační fond Hanky Kynychové)

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (31) porodila loni v říjnu svého druhého potomka, syna Tadeáše. Na sociálních sítích doposud sdílela jen krásné fotky a videa malého chlapečka. Nyní se ale rozhodla otevřít téma porod.

Jitka přijela do porodnice ve 20:00, protože cítila kontrakce. Přiznala, že tentokrát byly o dost slabší, než u porodu její první dcery Rosálie (6). „V 21 hodin se šlo na prasknutí vody. Hrozně jsem se bála, že to bude bolet, ale vůbec to nebolelo, vlastně to byla docela příjemný,“ svěřila se Jitka ve videu.

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Přítel ještě nepřebaloval! Jsem přecitlivělá, přiznává modelka

Video se připravuje ...

Zpočátku celý porod zvládala bez problémů. „Jenže pak se to rozjelo a ta bolest byla šílená. Ale bylo to rychlý," pokračovala modelka. Porod trval celkem tři hodiny, během kterých si ale Jitka sáhla na dno svých sil. „Pálilo to, bylo to úplně šílený, nechápu, že jsem takového puclíka vytlačila. Měl 51 centimetrů, fakt byl velký. Ale byl to nádherný pocit a zvládla jsem to bez nástřihu," dodala Boho. Za ten pocit štěstí a lásky to ale stálo a dle svých slov by si to klidně zopakovala.

Sotva porodila, už se chystá do práce: Jitka Boho nechce spoléhat jen na influencerství

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
26. 2. 2023 • 20:37

no comment, celé špatně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.