Zpívající Miss Jitka Boho na finále Dívky roku: Skrz naskrz sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpívající Miss Jitka Boho na finále Dívky roku: Skrz naskrz sexy!

Dívka roku: Jitka Boho
Dívka roku: Jitka Boho (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

O jedno z největších překvapení se na finále soutěže Dívka roku, při níž se porotu snaží zaujmout mladé ženy od 13 do 16 let, se v Divadle pod Palmovkou tentokrát postaraly hlavně průhledné šaty Jitky Boho (31).

Někdejší vítězka Miss z roku 2010, která už před časem pověsila modeling na hřebík a aktuálně se věnuje zpěvu, totiž velkou část večera strávila v dlouhých, téměř kompletně průhledných šatech, z nichž asi nejvýrazněji vykukoval zadeček. Když pak z davu přišel dotaz, zda si fotografové její pozadí můžou vyfotit, Jitka, která aktuálně zkouší roli v muzikálu Troja, se otočila a s úsměvem pronesla, že jí to nevadí, jelikož ho má pevné! A to tedy, i po dvou dětech Rosalii (na podzim 8) a Tadeášovi (10 měsíců), rozhodně má! Zatímco Boho na soutěži dívek toužících prosadit se v showbyznysu vystupuje pravidelně, pro zpěváka Láďu Křížka (60) znamenala jeho účast velké poprvé. Na rockerovi bylo znát, že je mezi dívčí i ženskou krásou ve svém živlu. A byť mladičké finalistky korektně posuzoval z porotcovského křesla, když v zákulisí natrefil na vítězku z roku 2015 Denisu Czervoniakovou, neodolal možnosti se k blond krásce trochu přitulit.

Jitka Boho na festivalu s přítelem a synem. Kde zůstala dcera?

Video se připravuje ...

Tři krásky

Beáta Brádková v celostátní soutěži porazila všechny ostatní krásky a stala se Dívkou roku. Z druhého místa se radovala Klára Pazderová, třetí pak potěšilo Veroniku Hubatkovou. Soutěž moderovala hvězda seriálu Zoo, herec David Gránský (31). David sice velkou část večera odmoderoval ve dvojici s hereckým kolegou Robertem Urbanem (37), kterého teď uvidíme jako prince v seriálu Eliška a Damián, ten ale musel v průběhu finále odejít na večerní představení. Milá povinnost vyhlásit vítězky a předat šek Nadačnímu fondu Krtek tak padla na Davida samotného.

Dvojnásobná máma Jitka Boho: Přítel ještě nepřebaloval! Jsem přecitlivělá, přiznává modelka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
30. 8. 2023 • 10:11

Katastrofa, máma od dvou dětí, dcera už je velká, šílený tedy vzor pro dceru. Nechutné, nepatřičné, to je jen omluvitelné, že má hormonální výkyvy díky druhému dítěti a navíc v hlavě piliny. to snad není možné...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.