Povedená letní párty Divadla Broadway: Vitální Rosák i pařmenka Boho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Povedená letní párty Divadla Broadway: Vitální Rosák i pařmenka Boho

Jitka Boho zavzpomínala na období bujarých párty.
Jitka Boho zavzpomínala na období bujarých párty. (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Co všechno se může stát na párty? Například tu můžete, jako modelka Jitka Boho (31), potkat lásku! Nebo hvězdu... A těch byla v úterý vyhlášená letní párty Divadla Broadway opět plná.

Někteří se drželi raději zpátky, jiní zavzpomínali na největší párty svého života. Jedním, kdo se na akci s partou přátel bavil od začátku do konce, byl moderátor Jan Rosák (75). Málokdo by však řekl, že je jen pár měsíců po operaci zad, ke které ho dohnaly nesnesitelné bolesti. „Když mě bolela záda a k tomu i strašlivě noha, chřadl jsem nejen fyzicky, ale i psychicky,“ přiznal pro Aha!. Sport je pro něj totiž v životě lék na spoustu věcí. „Teď jsem opravdu ve výborné kondici. Jsem šťastný, že už můžu bez obav hrát tenis a ráno vstávat,“ dodal Rosák s tím, že za svou současnou kondici vděčí především neurochirurgovi Jiřímu Chrobokovi, který ho v Nemocnici Na Homolce operoval. Moderátor tak nyní může bez obav spojit příjemné s užitečným a věnovat čas vnukovi Ryanovi (6), kterému celé léto pravidelně předává svoje tenisové zkušenosti.

Jan Rosák (75) dva měsíce po operaci páteře: Manželka řekla, jak ho postavila na nohy!

Video se připravuje ...

Z mejdanu do práce

Ačkoliv Jitka Boho teprve před deseti měsíci porodila syna Tadeáše, už naplno trénuje na svoji první hereckou zkušenost – Helenu﷯ v muzikálu Trója, kterou Divadlo Broadway uvede v únoru příštího roku. Přesto, že se už na velké párty jako dvojnásobná maminka necítí, ve volných chvílích se ráda odreaguje v milé společnosti. „Jedna z největších párty mého života to byla asi v den, kdy jsem se seznámila se svým prvním manželem. To jsem odcházela z baru v devět ráno a ještě ten den jsem s Jakubem Kohákem moderovala Miss Face,“ zavzpomínala Boho. „Mně bylo tak zle! Měla jsem zimnici a všechno... Nakonec to ale bylo skvělé moderování, možná i proto, že jsem měla v krvi nějaký zbytkový alkohol,“ smála se Jitka Boho.

Večer plný hvězd

Kromě hlavních hvězd Divadla Broadway Mariána Vojtka﷯ (50) nebo Josefa Vágnera (33) dorazil na akci třeba i Vágnerův otec Karel (81), který ihned využil možnosti opéct si špekáček. Poté, co si i se synem poseděl u ohně, šel prohodit pár vtípků i se starými známými. O﷯bzvlášť ho pak potěšilo setkání s kamarádkou Jaroslavou Obermaierovou (77).

Jitka Boho na festivalu s přítelem a synem. Kde zůstala dcera?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.