Rosák v šoku: Smrt během televizního přenosu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rosák v šoku: Smrt během televizního přenosu

Jan Rosák při moderování pořadu Poklady z půdy
Jan Rosák při moderování pořadu Poklady z půdy (Foto: Svět motorů, FTV Prima, archiv)

Populární Videostop se vysílal od roku 1986 dlouhých 14 let. Moderátorem vědomostní soutěže ze světa filmu byl proslulý Jan Rosák (75), který odtajnil tragédii, jež se udála během jednoho z vysílání. 

 

„Jednou se přihodila taková smutná událost. Těsně před živým vysíláním zkolaboval kameraman a po převozu do nemocnice zemřel. Šlo o Honzu Tenoru. Bylo to velmi skličující. Pamatuji si úplně přesně, že tehdy byli hosty Karel Gott, Mirek Donutil a Bolek Polívka," zavzpomínal Jan Rosák v měsíčníku Nostalgia. 

Jan Rosák se po 42 letech zasnoubil! Manželka dostala zvláštní prsten

Video se připravuje ...

„Karel Gott tehdy smutně prohlásil: „Je to marný, i když umělci umře táta, tak prostě musí na jeviště.“ Takže jsme museli vysílat, i když nám moc veselo nebylo. Dělal to s námi od samého začátku a byl to velmi příjemný člověk," smutně dodal Rosák na téma nečekaného skonu kolegy podle webu iDnes.cz. 

Jan Rosák o madoně:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jozef Baumgartner
13. 3. 2023 • 11:43

Ani sa necudujem ze niekoho porazí Včera som pozrel správy ze senátu a hlavne duchodkyne jak si stežují , proč im dávajú tak velké dúchodky. Vy ste úplne v ***i !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.