Jaký otec, takový syn? Paroubkovi mladšímu UTEKLA ŽENA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaký otec, takový syn? Paroubkovi mladšímu UTEKLA ŽENA!

Jaký otec, takový syn?
Jaký otec, takový syn? (Foto: Martin Hykl, archiv Blesku)

»Žijící odděleně«. Takový status visí na Facebooku Terezy Smejkalové Paroubkové (37). Po deseti letech, která strávila po boku Jiřího Paroubka mladšího (35), totiž podle zdroje Aha! zjistila, že jeho styl života už se s tím jejím neslučuje. A »frnkla« mu!

Dělá do počítačů, vlastní nemovitosti a peněz má tolik, že si koupil luxusního jaguára, kterého blahosklonně půjčuje svému otci, bývalému premiérovi Jiřímu Paroubkovi (67). Jenže jak informoval Expres.cz, také Jiřího juniora potkal stejný osud jako jeho tátu. Manželka Tereza, kterou si po osmileté známosti vzal před dvěma lety, od něj před pár měsíci odešla.

Někdy to nevyjde…
„Manželství je vždy o dvou lidech a bohužel se někdy stane, že přestane fungovat. Ostatně jako jiné věci v životě,“ glosoval v září 2017 Paroubek mladší na své svatbě skutečnost, že jeho otci již dvě manželství nevyšla. Někdejší premiér totiž vyměnil svou ženu a juniorovu matku Zuzanu (61) za tlumočnici Petru (64), ta jej ale po několikaletém soužití opustila i s dcerou Margaritou (10). Důvod odchodu tehdy zjistil Paroubek z dopisu, který mu Petra zanechala doma.

Zásek v pubertě?
„Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš. Kromě toho jsou tady tvoje tajemství. To už taky nezvládám. Stresy kolem tvé práce mě před dvěma roky málem zabily,“ psala v něm. Důvod odchodu Terezy od juniora podle dobrých zdrojů Aha! ale spočíval spíše v mentální nevyzrálosti manžela. „Pořád jen hrál na počítači a měl zálibu v alkoholu,“ sdělil zdroj Aha! a nevyloučil ani, že měl zálusk na jiné ženy.

Vím, ale nepovím
Terezu, která dělá manažerku jednoho pražského kadeřnictví, Aha! včera zastihlo na jejím pracovním telefonu. Ta tušila, o čem bude řeč. „Nezlobte se, nebudu se vyjadřovat,“ řekla smutně a rozloučila se. A expremiér? „Syn není politik a nevím, proč by to mělo někoho zajímat,“ odmítl reakci i Paroubek starší. To jeho bývalá žena Zuzana byla o něco sdílnější. Deníku Aha! potvrdila, že Tereza juniora opustila, a to již před pěti měsíci. „S dcerkou (z předchozího vztahu – pozn. red.) teď (Tereza – pozn. red.) bydlí v podnájmu,“ řekla Aha! Zuzana, která se v současnosti zotavuje na rehabilitační klinice v pražských Malvazinkách. Důvod, proč Tereza od Jiřího odešla, prý nezná. Alespoň podle ní snacha žádný neměla. A jak to syn snáší? „Docela špatně, přeci jen osm let spolu bydleli a dva roky jsou svoji,“ dodala.

Odejde s prázdnýma rukama?
Zatímco se Paroubek starší s Petrou dosud majetkově nevypořádal, v případě juniora by rozvod mohl proběhnout celkem bezproblémově. Spolu děti totiž nemají. A pokud jde o společné majetky, tak ty je, alespoň podle katastru, rovněž nesvazují. Byt v pražských Stodůlkách, starý dům v Řeporyjích či chata ve Vraném nad Vltavou jsou všechny psané na Paroubka mladšího. Dokonce i kadeřnictví, kde Tereza dělá manažerku, patří jejímu brzy již bývalému muži. Podle webu Expres.cz mají navíc předmanželskou smlouvu.

Paroubek po soudu s Petrou: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.