Trpká prohra pro Petru Paroubkovou: Expremiér dceru vybojoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trpká prohra pro Petru Paroubkovou: Expremiér dceru vybojoval!

Petra Paroubková, Jiří Paroubek
Petra Paroubková, Jiří Paroubek (Foto: M. Hykl, M. Pátek, A. Malachovský, archiv Blesku)

Dnešní den měl rozhodnout o tom, zda se bude Jiří Paroubek (66) opět pravidelně vídat s dcerou Margaritou (9), kterou si pořídil s Petrou Paroubkovou (45). Soud ho konečně vyslyšel a nastolil pevný režim.

Ačkoliv nezletilá dcera byla už dříve pravomocně svěřena do péče matce Petře Paroubkové, Jiří Paroubek se nehodlal vzdát a usiloval o střídavou péči.

Tu podle aktuálních informací Blesku.cz sice nevybojoval, přesto svoji dceru bude moci pravidelně vídat. Soud totiž uznal, že je schopný se o ni postarat. Podle rozhodnutí je nyní oprávněn stýkat se s ní v každém lichém týdnu od sobotního rána, kdy ji v 9 hodin převezme z místa bydliště její matky a znovu ji předá v pondělí ráno v 7:45 ve škole nebo v bydlišti matky, v případě, že ten den nebude probíhat vyučování, zněl verdikt vynesený soudkyní.

Rovněž bude moct být s dcerou i o prázdninách: „Dva týdny v červenci a jeden týden v srpnu, ne (týdny) po sobě jdoucí a vyjma dvou posledních týdnů v měsíci srpnu. Přičemž otec sdělí matce termín tohoto styku nejpozději do 30. dubna každého roku,“ vysvětlila přesně soudkyně Bartoníčková.

Zároveň upravila styk po dobu vánočních svátků. Expremiér tak smí dceru u matky vyzvednout 23. prosince v 10 hodin a vrátit ji má 24. prosince ve 14 hodin. V sudém roce s ní pak může trávit čas také od 26. prosince do 1. ledna, ustanovil soud. 

 Předmětem sporu je i výživné na dceru Margaritu. To se ale ještě nevyřešilo s odůvodněním, že soudkyně prozatím pro jeho výměr neposbírala dostatek důkazů.

 

 



Přečtěte si
1pravda1
19. 3. 2019 • 11:46

Paroubková dříve jasně sdělila, když půjčovala dceru otci, že ji buldozer Paroubek manipuluje proti ní a to i se svojí ženou Zuzanou, kterou opustil těsně před tím, než se měl jako stát premiérem - styděl se za její fotku v novinách - odpudivě tlustá. Jinak si oba tlusťoši vždy rozuměli a snad to dítě zase nebudou manipulovat proti matce. ČAS HRANY OTUPÍ A SNAD SE DOMLUVÍ I BEZ ZUZANY PAROUBKOVÉ, KTERÁ FAKT CHODILA I K SOUDU A POMLOUVALA PETRU PŘED MÉDII.

jackpot
19. 3. 2019 • 02:09

Tady se vede velka bitva uz jen z principu. Chudak jejich dcera. Ta v tom musi zit..

vigela
18. 3. 2019 • 20:45

Proč trpká prohra? Jako otec má na dceru přece právo. Kdyby byla schopna se s ním na péči o ni normálně dohodnout, nemusela „prohrát“. A taková to byla velká láska.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.