Válka Paroubkových graduje! Expremiér si mne spokojeně ruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Válka Paroubkových graduje! Expremiér si mne spokojeně ruce

Petra Paroubková, Jiří Paroubek
Petra Paroubková, Jiří Paroubek (Foto: M. Hykl, M. Pátek, A. Malachovský, archiv Blesku)

Další »malé« vítězství si může na svůj účet připsat expremiér Jiří Paroubek (68). Soud řešící spor o obraz, který odnesla manželka Petra (47) po rozchodu z domu ve Velké Chuchli, se přiklonil na stranu bývalého premiéra.

Jak rozhodla soudkyně Barbora Hněvkovská, žalovaná Petra Paroubková musí originál obrazu vrátit žalobci Jiřímu Paroubkovi. Podle webu iDnes.cz se cena obrazu pohybuje okolo 30 tisíc korun. Paroubek dle soudu prokázal, že obraz si pořídil ještě v době, kdy byl v manželském svazku s první ženou Zuzanou. Ta exmanželovo tvrzení potvrdila.

Obraz měl tedy být do společné domácnosti přinesen expředsedou ČSSD. Když ho manželka dle jeho slov v roce 2017 opustila, Bornův obraz s sebou měla i přes nesouhlas Paroubka odnést. Petra Paroubková je však jiného názoru. Její verze je taková, že obraz daroval Stanislav Gross (†45) jejich dceři Margaritě na oslavě křtin v roce 2010. Nyní by mělo plátno viset v jejím pokoji.

Mejdan v hotelu Petra Bendy: Dorazil i expremiér Paroubek

Video se připravuje ...

Petra Paroubková měla dokonce zmařit důkaz, který by potvrdil, že daný obraz mezi lety 2002 a 2003 měla tehdy manželům Jiřímu a Zuzaně paspartovat rámařka. Stávající manželka však vyměnila zadní stranu obrazu, kvůli čemuž svědkyně nemohla umělecké dílo řádně prohlédnout. Tento fakt logicky hrál do karet Jiřímu Paroubkovi, kterému také soud uznal jeho vlastnictví. Paroubková tak byla nucena obraz vydat a uhradit manželovi skoro 26 tisíc korun za právní zastoupení.

Paroubková chtěla domů, Paroubek jí to zakázal. A hvězdy mění práci kvůli koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
2. 2. 2021 • 23:39

Neviem, na ktorého čerta sa Paroubek s prvou ženou rozviedol. Pasovali k sebe a ako vidno, rozumeli si. Zuzana ho zrejme stále miluje.Ale tak mu treba, keď si nevedel ustriehnuť rozkrok. Petra nemala záväzky, on však mal a podľa toho sa mal aj správať. Nevyplatil sa mu ten rozkrokový úlet a ani "sexy mozog" mu nepomáha. Naťahovačiek ešte bude. A malá Margarita to pri nich to veselé tiež nemá....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.