Strach Paroubka o exmanželku! Pravidelné návštěvy v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Strach Paroubka o exmanželku! Pravidelné návštěvy v nemocnici

Problémy s chůzí bývalé paní premiérové Zuzany Paroubkové (61): Psa venčí na vozítku!
Problémy s chůzí bývalé paní premiérové Zuzany Paroubkové (61): Psa venčí na vozítku! (archiv Blesku)

Před lety se spolu rozvedli kvůli blond tlumočnici Petře, která se později stala druhou paní Paroubkovou. Přesto si ale spolu dokázali bývalí manželé udržet přátelský vztah. Jak se zdá, pořád jim na sobě navíc vzájemně dost záleží!

Zuzana Paroubková (62)  nemá za sebou nejlepší tři roky. Kvůli skolióze páteře chodila o holi, začátkem letošního roku prodělala operaci kyčle. Navíc přišla o milovaného pejska, ale podle slov expremiéra je už vše snad na lepší cestě.

Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana!  

Video se připravuje ...

„Zdravotní stav je přiměřený jejím nemocem. Myslím, že teď se zlepšuje, když si pořídila nového pejska. Jezevčík, kterého měla, jmenoval se Endy, tak ten zemřel. Takže si pořídila po nějakém váhání v řádu měsíců nového pejska a myslím, že je spokojená,“ uvedl pro portál ŽivotvČesku.cz bývalý politik Jiří Paroubek.

Ten zároveň dodal, že po operaci kyčle za ní pravidelně docházel do nemocnice. A že se v současnosti vídají 2x týdně, protože ho bývalá žena učí francouzštinu. On se jí na oplátku snaží pomáhat. Vyhovět ve všem, co potřebuje, jak dodal pro uvedený web.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Jágrův rozchod a Matušova šestnáctka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 12. 2020 • 12:34

Dyť je to trapný!
Stará Paroubková po rozvodu nenechala na Paroubkovo nit suchou! Nakonec to nějak dali, asi jí zaplatil, aby sklapla a baba se pak nakvartýrovala k té Petře Paroubkové do bytu na pravidelné návštěvy a i na dovolené neváhala se vtírat.
Jak já nemám ráda současné, do Česka přišlé Slováky, kteří si na Čechy ( nevím proč) tady dupají, tak jsem se té Petry zastávala.
Kdo by snášel, jak mu baba odluzuje dítě a posléze se montuje do všeho.K soudu baba šla podpořit Paroubka !Proč!? Za kolik ? Myslím, že soud rozumně tehdy uznal, že její svědectví je mimo.

mbmb
10. 12. 2020 • 20:01

Papkali spolu segedín s 5 to byla atmoska A Zuzana ví ,protože Jirků zná o mnohém co nakradl.Proto s ní vycházel.A vzal si dceru poverenika ,Jogurt po záruční lhůtě a chcipakovi udělal dítě a teď se diví alimentum.Petra chcipak a blbá k tomu ,to Zuzka byla trénovaná z RaJ mlčeti zlato .jinak dobře mu tak není proč si z vážit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.