Paroubková uštědřila Jiřímu pořádnou nálož: Co na to expremiér? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubková uštědřila Jiřímu pořádnou nálož: Co na to expremiér?

Petra Parobková se neudržela. Co řekla o Jiřím?
Petra Parobková se neudržela. Co řekla o Jiřím? (archiv Blesk)

Stále ještě manželka Petra Paroubková (47) ještě zřejmě nepodařený vztah s bývalým předsedou vlády Jiřím Paroubkem (68) tak úplně nevstřebala. A to možná i proto, že dle idnes.cz musela mít prý tři zaměstnání, aby to po rozpadu jejich vztahu vůbec sama s dcerou ustála.

„Dnes mám jen dvě práce, byly však doby, kdy jsem měla i tři, abych všechno sama, jak se říká, utáhla. Tatínek Margarity nechce na dceru platit adekvátní peníze. Říká, že i tak mám oproti jiným matkám podstatně vyšší výživné,“ řekla Petra Paroubková v rozhovoru pro pořad Život ve hvězdách.

Netají se ani tím, jaký postoj k tomu zastává ona sama. „Pravda je, že chlubit se tím, že dosáhl snížení výživného, je opravdu ubohost. Zvlášť poté, co sám jezdí jaguárem a vypráví, že mu nepatří. To je takové to à la devadesátá léta, taková divočina,“ myslí si druhá manželka Jiřího Paroubka.

Velký krok zpátky ke štěstí: Petra Paroubková si mění příjmení!

Video se připravuje ...

Ten má na celou situaci jiný názor. „To jsou lži. Máte možnost si opatřit soudní rozhodnutí a zjistit, jestli to tak je, nebo není. Já se k tomu opravdu nebudu vyjadřovat,“ reagoval bývalý předseda vlády, který by měl podle informací idnes.cz dceři platit měsíční výživné deset tisíc korun. Další peníze jí prý údajně putují ještě na dceřino stavební spoření a připojištění.

Petra Paroubková upřímně: Jako překladatelka jsem odepsaná! Co ji teď živí?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
31. 3. 2021 • 19:13

... já myslím , že Paroubek na své dceři rozhodně nešetří , ale taky se nenechá od nikoho vydírat ! Jestli PP počítala s tím , že bude i nadále žít z jeho peněz , tak se prostě přepočítala .

tryskomys
31. 3. 2021 • 10:40

Myslím,že jí i tak platí dost,znám případ,kdy platí devět tisíc a ještě je dcera u něho pečená,vařená a to jí živí a šatí a už v 18 letech bude mít od otce zařízenou garsonku,at je ráda,že se stará i jinak.

mbmb
29. 3. 2021 • 23:17

jirka duchodce je setrilek 1 mel zustat se Zuzanou a segedinem a ne si komplikovat stari.

AHel
29. 3. 2021 • 22:01

Paní se snad myslela, že když se rozvede, tak jí bude muž živit. Kde to žije, sama si s ním žila v blahobytu a myslela si, že i po rozvodu. Co to je adekvátní výživné...můj ex navrhl směšnou částku 3 tis pro každou, obě byly rok před vysokou, uhrál to, že je mu 55+ a blbě se hledá zaměstnání. Odvolala jsem se potvrdili rozsudek původní. Takže paní buďte ráda, že na malou holku platí 10 tis. to je velký slušňák a ještě jí spoří. To byste se měla radovat. Máte dceru, neřešte svoji zapšklost veřejně...to jsem si myslela, že jste jiný formát. Odpušt´te a žijte dál, vypadáte ztrhaně a staře, hod´te to už za hlavu, nebo vás to zničí, má to cenu?

crossby66
29. 3. 2021 • 19:57

Řešit své soukromé záležitosti přes masmédia může jen duševně slabý jedinec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.