Paroubková se obula do Prymuly: Jde o to nejcennější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubková se obula do Prymuly: Jde o to nejcennější!

Jiří Paroubek a Petra Paroubková se dnes opět střetli u soudu kvůli výši výživného na dceru
Jiří Paroubek a Petra Paroubková se dnes opět střetli u soudu kvůli výši výživného na dceru (Martin Sekanina)

Dokonce i Petra Paroubková (47) má dost nového ministra Prymuly (56). Pobouřená manželka expremiéra Jiřího Paroubka (68) poslala Prymulovi otevřený dopis, ve kterém si nebere servítky.

Návrh Romana Prymuly poslat děti do škol v přírodě, pokud se nebudou moci vrátit v listopadu do školních lavic, rozčílil kromě velkého počtu rodičů i budoucí exmanželku Jiřího Paroubka Petru Paroubkovou, která vychovává dceru Margitu.

„To, co zažívají dnes naše děti, je noční můra každého rodiče a pedagoga. Chaos, změny nařízení a v konečném důsledku to nejhorší – Vašich názorů ze dne na den… Apeluji na Vás kvůli nesystematičnosti a změnám názorů, které se dějí ze dne na den. A na které nejvíc doplatí naše děti. Je nemyslitelné, abyste školy v přírodě nedoporučil, nařídil distanční výuku, slíbil návrat do škol 2. listopadu a vzápětí přišel s naprosto scestným nápadem poslat děti na dva týdny 'učit se' do škol v přírodě…

Petra Paroubková upřímně: Jako překladatelka jsem odepsaná! Co ji teď živí?

Video se připravuje ...

Oddělování rodičů od dětí, zřizování různých táborů atd. už v evropských dějinách několikrát bylo. A všichni víme, jak to dopadlo. Neberte si naše děti jako rukojmí!“ znělo podle TN.cz v dopisu Paroubkové ministrovi zdravotnictví. S Petrou souhlasí nemálo rodičů, kteří už jsou z celé situace kolem koronaviru zkroušení. Jak už jsme však mohli poznat, naše vláda se stejně rozhodne podle vlastního uvážení bez většího zájmu o to, co si myslí veřejnost.

Velký krok zpátky ke štěstí: Petra Paroubková si mění příjmení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Infos1
24. 10. 2020 • 03:01

Dobrý den, pane / paní

Jsme „mezinárodní skupina financních služeb“. My jsme
v oblasti financí. Nabízíme peníze pujcky všem
lidé, dobré víry a dobré povahy, kterí potrebují náhle
financních rukou oživit.
Výhodná nabídka k opetovnému zahájení cinnosti v techto casech COVID
- 19. Proto vám nabízíme príležitost získat
pripraven od nás. Vratte se k nám, pokud vám to rekne více
informace o našich nabídkách.

-- Whatsapp: +33 7 55 17 86 25


-- e-mailem 1 : paquet1@seznam.cz

-- e-mailem 2 : paqu­et1fi­nanci­al@gma­il.com

Dekuju

-bello-
23. 10. 2020 • 21:49

to: BJELOUSEK
Prymulovi fandím! Nikoho neohrozil.
A jeho styky i s NATO nám nanejvýš pomohly.
Co nám nepomohlo byli źivnostníci, co chtěli rozvolnění a dostali ho. Česko a Praha se staly opět turistickou blechárnou.
Byl to Prymula, kdo hodil vidle Babišovi a Adamovi. Protože oni poslouchali co lidi chtěli. Jejich pravomoc rozvolnila. Najednou tu byli turisté, roušky neroušky. A díky Vojtěchovi bylo tolik výjimek, že i když byly roušky povinné v MHD , tak každý druhý v tram, který roušku neměl byl buď "astmatik" , nebo aspoň Asperglův syndrom", anebo měl " papíry na hlavu" .Nikdy jsem nezažila tolik ukrajinských a rómských astmatiků a žasla jsem, že se do tram vůbec doplazili a měli sílu celou cestu mobilovat, Slováci byli přeborníci na "autismus " jako takový a Rusové zaboha ně-panimáli, Švýcaři a jiní cizí ječeli, že jsou cizími občany a povinnost nemají a homeless tvrdili, že mají papíry na hlavu.. Frajeři řidiči MHD tehdy věci rovnali
ODS rajtovala s Němcovou na Karlově mostu , jedli , pili, zpívali, hodovali a s lidmi a turisty se přátelili a objímali. (Tohle v ohrožení státu dělá jen debil!) A z Izraele rychle zdrhla domů i Žilková, protože tam se z toho stala kasárna. A posera Babiš se bál je tady nakázat taky!
Tenhle bordel 21.9. převzal jako ministr Prymula.Takže kvůli roušce Prymulu Babiš nevyhazuje. Můžeme se bát, že si dosadí Pekarovou, nebo Šmuclera.
A jestli to Zeman podepíše, pak není chytrý.

manunu
23. 10. 2020 • 19:59

Ewwa: Povinnost nosit roušky i venku platí od středy 21.10.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.