Láska Paroubkové jako z telenovely! Kdy frnkne na ostrov? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Láska Paroubkové jako z telenovely! Kdy frnkne na ostrov?

Petra Paroubková a Jiří Paroubek
Petra Paroubková a Jiří Paroubek (archiv Blesku)

Rozvod s bývalým premiérem Jiřím Paroubkem (71) rozhodně neprobíhal v klidném duchu, a tak se jeho bývalá manželka Petra Paroubková (50) na nějaký čas stáhla z veřejného života a soustředila se na práci a rodinu. Flintu do žita co do vztahů ale nehodila a nyní to vypadá, že je po letech opět šťastná.  

Bouřlivý rozchod s kontroverzním politikem, a ještě bouřlivější soudy týkající se především peněz a majetku se na Petře Paroubkové zcela přirozeně podepsaly. Soudní tahanice plnily titulní stránky, a oba tak byli po nějaké době opět středem pozornosti. O takový druhu popularity se ale tlumočnice neprosila, a tak po ukončení sporů zmizela z mediálního světa a zaměřila se více na svůj soukromý život. V něm se nakonec objevil muž, jenž v Petřině životě již nějakou dobu figuroval.

Demonstrace Jiřího Paroubka na Malostranském náměstí 28. února

Video se připravuje ...

„Známe se asi 28 let, byli jsme ve stejném kruhu přátel celou dobu,“ svěřila se Paroubková serveru eXtra.cz. Tajemným partnerem má být řecký podnikatel, s nímž se dlouhodobě přátelila. Jiskra ovšem přeskočila až nyní. „Tak to nějak vyplynulo, najednou oba bez vztahu, ale jdu na to teď vědecky,“ vysvětlila Paroubková s tím, že s přítelem využívá aplikaci, jež by lidem měla být ku prospěchu v rámci partnerského života. Po poslední vztahu chce patrně vyzkoušet cokoli pro dlouhodobé udržení lásky. Zároveň nechce partnerský život přetavit v život veřejný, jenž jí v minulosti nesedl. A tak si jméno svého současného přítele nechává pro sebe. „Nebudu prozrazovat, ostrov je malý a jeden nikdy neví,“ dodala Petra Paroubková. 



Přečtěte si
Michelin
5. 1. 2024 • 08:20

Vidíš Jyrko kam tě ta čůza dohnala a to není zdaleka konec ... Zlatá Zuzana

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.