Paroubková (50) odhalila tajemství mladistvého vzhledu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Paroubková (50) odhalila tajemství mladistvého vzhledu

Petra Paroubková u soudu
Petra Paroubková u soudu (Marek Patek, Michal Protivanský)

Bývalá manželka někdejšího premiéra Jiřího Paroubka (71), Petra Paroubková (50), slaví životní jubileum. Vypadá skvěle, a to doposud nepodstoupila jakoukoliv plastickou operaci. Jak to dělá?

Svůj věk příliš neřeší a neplánuje ani velkolepou narozeninovou oslavu jako některé její vrstevnice. „Vědí, že z toho nedělám vědu. Dcera je na sportovním soustředění, já také nejsem v Praze, tak si zajdeme na oběd nebo večeři nejspíš o víkendu. Zítra budu s přáteli a na to se moc těším,” svěřila se Petra pro eXtra.cz.

Nečekaný konec rozvodu Paroubkových! A Gottovi nahotiny za 7 milionů!

Video se připravuje ...

Ve svém věku vypadá stále nádherně a padesátku na krku by jí hádal málokdo. „Věk je sice jen číslo, ale předstírat v padesáti, že mi je dvacet, se mi zdá legrační. Možná i proto nemám žádné kosmetické úpravy, ani plastické operace. I když je neodsuzuju. Je to volba každého z nás, co se svým tělem uděláme. Já používám kvalitní bioceutickou kosmetiku, na kterou nedám dopustit,” vyzradila Paroubková své tajemství. O svou pleť pečuje, jak nejlépe umí a zároveň se pravidelně hýbe. 

Paroubková má platit 3,5 milionu! A problémy s převozem zesnulého Beránka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.