Nečekaný tah Paroubkové! Co na to ex-premiér? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekaný tah Paroubkové! Co na to ex-premiér?

Paroubek Petru nešetří.
Paroubek Petru nešetří. (Foto ara)

Už tři roky vedou rozvodovou bitvu a zatím pořád nespěje ke svému konci. Péči o dceru upravil pro Petru Paroubkovou (46) a Jiřího Paroubka (67) soud. Zatímco oni zůstávají prozatím stále manželským párem. V době koronavirové krize se podle webu Blesk.cz dokonce pokusila druhá Paroubkova manželka o smírčí krok. Jenže narazila!

Chtěla se totiž přesunout s dcerou do domu v Chuchli, který kvůli nedořešenému majetkovému vyrovnání stále patří oběma. Jenže její manžel byl jiného názoru. „Všichni máme obavy. Chtěla jsem se vrátit do prázdného domu se zahrádkou, který mi taky patří, abychom v této pohnuté době měly přístup na vzduch, taky pejskové. Stále ještě manžel tam není. Požádala jsem ho, aby zapomněl na to, co jsme si kdy řekli, a nemůžeme tam,“ zoufala si.

„Z obavy, aby mu zůstal majetek, mi přes právníky sdělil, že tam teď v době jeho nepřítomnosti bydlí jeho dospělý syn, který má vlastní byt. Není dítě jako dítě. O dospělého víc než 35letého syna a vlastní majetek je nutné se postarat. Tolik zloby v takto zlé době. P.S. Čekám teď nenávistnou reakci a tiskovku, jak lžu a jsem... Musíme si pomáhat!“ dodala ke své situaci Petra Paroubková na sociální síti. Usmíření se tak v nejbližší době rozhodně nedá očekávat!

Na glosu o manželství Paroubkových očima Zuzany Bubílkové se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.