Karta se obrací: Paroubek může slavit, manželka Petra bědovat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karta se obrací: Paroubek může slavit, manželka Petra bědovat

Jiří Paroubek a Petra Paroubková u soudu.
Jiří Paroubek a Petra Paroubková u soudu. (Martin Sekanina)

Již čtyři roky vedou soudní spory a zdá se, že se manželé Petra (47) a Jiří (68) Paroubkovi spolu jen tak nedomluví. Tentokrát se u soudu sešli kvůli snížení alimentů na dceru.

První soud ohledně žádosti o snížení alimentů ze strany Jiřího Paroubka proběhl před 14 dny. S úsměvem na tváři odcházel právě expremiér, kterému soud vyhověl. „Nakonec mi výši alimentů snížili ze 14 tisíc na 10 tisíc korun,“ svěřil se spokojeně Blesku.

Manželka Petra byla ale především rozhozena z medializace celého sporu, na níž se podílel i Jiří Paroubek. „Potřetí nerespektoval předběžné opatření na zákaz medializace, o které jsem požádala já, zvažuji právní kroky na ochranu dítěte. Na rozdíl od něj to média respektují,“ řekla Blesku Petra, která má dceru Margaritu (11) ve své péči.

Paroubková chtěla domů, Paroubek jí to zakázal. A hvězdy mění práci kvůli koronaviru

Video se připravuje ...

Jako by toho nebylo málo, u soudu se aktuálně sešli znovu kvůli obrazu od Adolfa Borna. Ten expremiér Paroubek požadoval vrátit zpět. „Šlo o můj osobní majetek, a to ještě z doby, než jsme vstoupili do manželství,“ tvrdil Paroubek. Jeho žena je však jiného názoru. „Není to pravda, soud neřešil majetek. Dál se k ničemu nebudu vyjadřovat,“ vyvrátila Paroubkova slova Petra.

Rudolf Hrušínský bojuje s vážnou nemocí. A proč je Vondráčková stále sama?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
britva
17. 12. 2020 • 13:32

jen si dejte pořádně do řepy, zasloužíte si to jeden jak druhej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.