Z luxusu do pronájmu: Podle Petry si Paroubek hraje na chudého důchodce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z luxusu do pronájmu: Podle Petry si Paroubek hraje na chudého důchodce

Jiří Paroubek prý rozvod protahuje.
Jiří Paroubek prý rozvod protahuje. (Foto ara)

Rozvod Paroubkových se vleče a Petra (45) je velmi opatrná, co o aktuálním vztahu mezi ní a bývalým premiérem řekne, jelikož má prý obavu z pomsty. Přesto ale pro web expres.cz udělala výjimku.

I když by stále ještě manželka Jiřího Paroubka už měla nejraději rozvod za sebou a konečně si změnila i příjmení, je si vědomá toho, že jejich manželství hned tak ukončené nebude. Ex politik prý celý proces záměrně natahuje. „Za dva roky máme vlastně určené jen opatrovnictví na dceru. O majetkovém vyrovnáním a dalších věcech ani nemluvím. Strašně se to táhne a vypadá to, že rozvedená budu možná až za několik let,“ svěřila se Paroubková.

„Je to už dlouhé a chtěla bych to mít za sebou. Já jsem šťastná, že jsem pracující maminka, nevím, jak to dělají ženy, které nemohou pracovat a musí čekat na peníze od muže. To bychom na tom s dcerou byly špatně. Tatínek má vždycky nějaké důkazy, že je chudý důchodce,“ vysvětluje bývalá tlumočnice, proč se musí spoléhat zejména na sebe.

Kvůli vleklému majetkovému vypořádání musí navíc bydlet s dcerou v pronájmu. „Sama jsem zvědavá, kde jednou budeme s dcerkou bydlet, ale teď jsme v pronájmu, na který si vydělám. Na žádný luxus teď nemáme peníze,“ dodala ke své situaci v rozhovoru pro expres.cz  s tím, že po své zkušenosti nemá vůbec pomyšlení na nový vztah. Na lásku sice prý nezanevřela, ale prioritou pro ni je dotáhnout do konce komplikovaný rozvod.

Petra Paroubková se prý rozhodla změnit příjmení. To jsou její důvody:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
10. 6. 2019 • 09:46

toto je vtip dne.... Paroubek sociální chudák

zadnice
10. 6. 2019 • 09:32

Čo bolo, nemáš lézt nadřízenému premiérovi do postele.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.