Šéf sociálních demokratů Hamáček se rozvádí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šéf sociálních demokratů Hamáček se rozvádí

Jan Hamáček (ČSSD)
Jan Hamáček (ČSSD) (Foto Blesk - Jakub Poláček)

Po téměř 13 letech končí manželství šéfa sociální demokracie a ministra vnitra Jana Hamáčka (41) s jeho ženou Kamilou. Přitom ještě nedávno Hamáček věřil, že se mu osud jeho předchůdců ve funkci vyhne.

„Samozřejmě politika je náročná činnost, hlavně časově. Kdo trpí, to jsou ti nejbližší. Snažím se samozřejmě v rámci možností naplánovat ten čas, abych měl prostor i pro rodinu,“ řekl Aha! politik v roce 2018. Včera ale webu iDnes. cz přiznal, že jeho manželství s Kamilou je v troskách: „Ano, mohu potvrdit, že jsme společně s manželkou požádali o rozvod.“ Hamáček také dodal, že s manželkou – s níž má syny Lukáše a Matyáše – jsou na všech záležitostech domluveni. Do jednání soudu prý ale nebude nic komentovat.

Stejný osud
Svou ženu Kamilu si tehdy ještě řadový poslanec vzal v dubnu roku 2007 na zámku Vinařice na Mladoboleslavsku. Na obřad se přijel podívat také tehdejší šéf sociálních demokratů Jiří Paroubek (67). Ten sám několik měsíců poté oznámil, že se rozvadí se svou ženou Zuzanou (61) a že již žije se svou tlumočnicí, Petrou Kováčovou (46). Tu si následně vzal, ale i tento svazek skončil krachem. Stejně jako manželství Paroubkova nástupce v čele strany Bohuslava Sobotky (48).

Hamáček o smrti Kubery: Jako blesk z čirého nebe.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.