Hamáček jde znovu do chomoutu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hamáček jde znovu do chomoutu!

Jan Hamáček - ministr vnitra
Jan Hamáček - ministr vnitra (Vacková Anna)

Dva měsíce po rozvodu se vicepremiér Jan Hamáček (41, ČSSD) znovu žení. Své »ano« si řekne na konci tohoto týdne s někdejší pražskou političkou Gabrielou Kloudovou (38).

O chystané veselce věděl podle informací Seznam Zpráv jen úzký okruh známých. „Ano, informaci mohu potvrdit,“ řekl k tomu stručně Hamáček. Ten z kraje roku přiznal, že se po 13 letech rozvádí s manželkou Kamilou, s níž má dva syny. Kvůli řádící epidemii ale byl svazek ukončen až v červnu. V kuloárech se ale už delší dobu hovořilo, že vicepremiérovou novou partnerkou je právě blonďatá kráska Kloudová. Hamáček si ovšem svoje soukromí hájí, i když v červnové talk show Jana Krause prozradil, že nežije sám. A zavtipkoval i o sňatku: „Přijde druhá vlna (koronaviru), zakážeme svatby a je po srandě,“ vykládal s úsměvem.

Jan Hamáček o červeném svetru, Prymulovi a vztazích ve vládě:

Video se připravuje ...

Volby 2020: V říjnu proběhnou volby do zastupitelstev krajů a Senátu>>>

I pro Kloudovou to bude už druhý svazek manželský. Před lety byla vdaná za exnáměstka pražského primátora Jiřího Vávru (60, exTOP 09). Hamáčkova nastávající patřila dlouhá léta mezi důležité postavy pražské politiky a působila i v zákulisí vyšších míst. Poprvé se o ní začalo veřejně mluvit za premiérování Mirka Topolánka (64), jehož byla pravou rukou. Mezi roky 2010 až 2014 pak zasedla v zastupitelstvu hlavního města, kam byla zvolena za ODS. Ze strany ale v roce 2013 odešla a neúspěšně se pokusila proniknout do Sněmovny za hnutí Hlavu vzhůru Jany Bobošíkové (55). V roce 2014 pak Kloudová našla místo u tehdejšího místopředsedy vlády Pavla Bělobrádka (43, KDU-ČSL). Po parlamentních volbách v roce 2017 se o ní začalo mluvit jako o konzultantce právě u ministra vnitra Hamáčka.

Jan Hamáček o zvládnutí koronavirové krize:

Video se připravuje ...

Krajské volby 2020: Veškeré informace naleznete zde>>



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.