Začátek roku 2021 plný smrti: Zemřel zpěvák David Stypka (†41) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Začátek roku 2021 plný smrti: Zemřel zpěvák David Stypka (†41)

David Stypka a Ewa Farna na předávání Hudebních cen Anděl
David Stypka a Ewa Farna na předávání Hudebních cen Anděl (profimedia)

Po dlouhém boji s rakovinou slinivky zemřel David Stypka (†41). Podle rodiny zpěváka oslabil koronavirus, který se mu bohužel nevyhnul, a tak v jednačtyřiceti letech svůj boj se zákeřnou nemocí prohrál.

„S lítostí oznamujeme, že zpěvák, skladatel a básník David Stypka podlehl 10. ledna 2021 ve věku 41 let dlouhodobé nemoci spojené s komplikacemi covid-19,“ oznámila podle Blesku rodina zpěváka, který v roce 2017 vyhrál cenu Anděl v kategorii Sólový interpret roku.

Zdrcená Farna

„Koukám na tu fotku, prostě ji sem nebudu dávat na černobílo. Ne, bylo by to nějak víc reálný a já to nedokážu zatím přijmout. Před pár týdny jsme spolu psali texty u Tebe na terase, rozebírali život do totálních „zárohů“, uměli jsme zabřednout do hlubokých témat a smáli se, že tak si lidi asi nepředstavujou vznik popových songů. Nemám v oblibě „smalltalk“, s Tebou to byl přesně ten typ přátelství, kde jsme u nás doma do rána pokecali otevřeně o všem, jen ne povrchně. Psala jsem Ti předevčírem zprávu: Snad je Ti líp, víš jak, Dýchej <3. Doprdele, Davide, nejsme ve věku, kdy kamarádi odcházejí. Víc nejsem schopná napsat, celá se třesu. Mám Tě obrovsky ráda a myslím teď moc na Tvoji ženu a tři děti,“ okomentovala jeho skon zpěvačka Ewa Farna.

Ewa Farna poprvé na módní přehlídce: Jsem pyšná na svůj styl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.