Božská Ewa! Dokonalé tělo Farne bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Božská Ewa! Dokonalé tělo Farne bere dech

Ewa Farna pro časopis Dieta
Ewa Farna pro časopis Dieta (Lucie Robinson)

Že prochází zásadní proměnou, sem tam zpěvačka poodhalila na svém Instagramu. Ale že se propracovala až k tak luxusním křivkám, které aktuálně předvedla v novém časopisu Dieta, tušil jen málokdo. Tahle Ewa (27) vážně patří do ráje! Mužských představ zejména…

Ewa Farna výrazně zhubla a prý se cítí šťastná. Pokud patříte mezi ženské pokolení, nejspíš si taky kladete otázku: Jak to dokázala? Paradoxně mělo zpěvačce pomoci těhotenství a mateřství. „Když jsem viděla, jak se moje břicho obrovsky nafouklo, aby mohlo stvořit dítě, když jsem si uvědomila, že moje tělo odnosilo život, dostalo to úplně nový rozměr,“ popisuje v rozhovoru pro časopis Dieta. „Získala jsem k tělu obdiv jako nikdy a chci se o něj láskyplně starat a milovat ho takové, jaké je,“ dodala s tím, že sama diety už neřeší. Její cesta ke krásným křivkám je jiná.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...

Diety nebrat

Mám rodinu a jsem ještě víc v klidu než dřív. A taky jsem se konečně vyprdla na všechno, co jsem kdy četla o jídle, a začala víc sledovat sebe sama – co mi vyhovuje, co ne, po čem mám energii, co mi ji naopak bere,“ odtajnila svůj osvědčený způsob, jak na to!

„Jedu si svoje priority. To znamená, abych byla zdravá, cítila se dobře, jedla kvalitní a skutečné potraviny a líbila se sama sobě a svému chlapovi,“ upřesnila maminka rok a půl starého syna Artura dle webu Blesk.cz.

Ples jako Brno: Eva Farna vzpomínala na taneční i šlapání na špičky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.