Hanychová terčem vtipálků: Hubneš? A kde jsou výsledky, smějí se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hanychová terčem posměchu: Hubneš, ale ...

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Instagram)

Modelka Agáta Hanychová (35), která pro krásnou postavu vyzkoušela již několik druhů diet, se rozhodla do hubnoucí výzvy zapojit i své sledující. Mnozí ovšem začínají pochybovat, zda "její" výzva vůbec funguje…

S propagací hladovění, které dřív modelka brala jako jediný způsob, jak dosáhnout dokonalé postavy, by dnes zřejmě již neuspěla. V současné době se čím dál více známých tváří hlásí k zdravému životnímu stylu a jinak tomu pochopitelně není ani u bývalé manželky herce Jakuba Prachaře (37). Ta se rozhodla zkusit aktuálně velice populární třicetidenní výzvu, při níž člověk každý den cvičí a lépe se stravuje.

Výsledek se ale zřejmě nedostavil v takové míře, jakou by modelka čekala – nebo spíše fanynky. Zatímco některým Agátiným obdivovatelkám se, zdá se, hubnout daří, u modelky si tím nejsou tolik jisté. „Holky, tak co, běháte? Baví vás to? Kolik už uběhnete?“ vyzvídala modelka na svém instagramovém účtu, jak píše Expres.cz. Dočkala se ale zcela jiných odpovědí. „Aguš, kolik jste zhubla při té třicetidenní výzvě? Nemůžu to nikde najít,“ vtipkovali sledující.

Blond Agáta Hanychová: Z otužování jsem málem zkolabovala!

Video se připravuje ...

U dalšího zveřejněného snímku Hanychové dokonce někteří začali uvažovat, zda není v požehnaném stavu. Opět se našli tací, kteří svým komentářem pobavili ostatní: „A zítra máme v bulváru, že je Hanychová těhotná,“ zněl jeden z komentářů. Hanychová se k takovým příspěvkům nevyjádřila a zřejmě se snaží fungovat v rámci svého přesvědčení a pochopitelně i po boku nového přítele.

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 2. 2021 • 22:06

Hanychová není přece modelka.Nevím,možná tvůrce reklam Hanych popostrčil porotu, anebo ji uštěkala Žilková . Agáta má příšerný a křivý nohy, křečové žíly, a jen pár původních vlásků jí zůstává.Tělo má, že neví jestli je za holku, nebo kluka, holka, která nemá vykrojený pas a boky je neholka..V životě se s Žilkovou nenajedly, co je to za život?
Umí si někdo představit, že denně řeší kolik toho snědl, lítá na váhu a fotí se s dortem, "jakože ujedl" ?
Hanychová se ráda ukazuje , ale nedomýšlí ty modřiny.Nejsou z toho, že sportuje, jsou z toho, že chybí tělu např. béčka.Ty ona ani pilulkama nedohání, protože by po nich měla hlad a tloustla a to ona nemůže chtít

hanecek
26. 2. 2021 • 01:57

Jak madam Hanychovou slušně popsat? Nejde to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.