Agáta Hanychová běsní: Neberte si ču*áky, vzkazuje fanouškům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Agáta Hanychová běsní: Neberte si ču*áky!

Agáta Hanychová si na sociálních sítích nebere servítky!
Agáta Hanychová si na sociálních sítích nebere servítky! (Instagram)

Dozvuky rozvodu modelky Agáty Hanychové (35) a herce Jakuba Prachaře (37) jsou evidentně stále patrné. Modelka si na sociálních sítích postěžovala, jak draze za konec manželství zaplatila.

S emocemi modelky Agáty Hanychové je to jako na horské dráze. Jednou si jednání s hercem Jakubem Prachařem pochvaluje a je ráda, že se mohou v klidu domluvit na výchově jejich dcery Mii, jindy si nebere servítky. Tentokrát zřejmě nešly věci podle plánu, a Hanychová se proto na svém instagramovému účtu náležitě rozohnila.

"Jiné ženy na rozvodu vydělávají, já evidentně ne. Holky, když si budete někoho brát, udělejte si předmanželskou smlouvu,“ cituje modelku web eXtra.cz. Ačkoli rozvod proběhl již na podzim minulého roku, bývalý pár stále řeší majetkové vyrovnání. Aby mohla Prachaře modelka vyplatit, musela přijmout finanční pomoc od své maminky Veroniky Žilkové (59). Ta prodala chalupu v Orlických horách, avšak získaných 6 milionů na vyplacení nestačilo.

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...

Neshody tím pádem pokračují, a když si Hanychová potřebuje ulevit, svou frustraci ventiluje na sociálních sítích. A pro ostrá slova nejde daleko. “Neberte si č*ráky!” poradila modelka svým fanouškům. Naproti tomu se herec Jakub Prachař v celé situaci snaží být diskrétní.  

Blond Agáta Hanychová: Z otužování jsem málem zkolabovala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pekaaaros
14. 2. 2021 • 10:34

ještě že si tihle lidi jako Agáta nebo její "faninky" i s těma jejich chlapama jedou takovou vlastní dimenzi, do které by si se normální lidi nikdy "nekvalifikovali" , protože už u brány do té dimenze by pro vytrvalé zvracení nebyli schopni dalšího kroku vpřed.

rudne
6. 2. 2021 • 12:04

P*ča si nemůže vzít nic jiného!!!! Kdo chce kam, pomůže si sám....

sid_cz
4. 2. 2021 • 17:19

neberte si p.če, jinak co jako cekala, ze ji Prachar zacaluje novy barak? hlavne ze na dovolene, jezdit k mori, na to chuderka ma

fany22
4. 2. 2021 • 07:36

Ono je to ještě zábavnější. Dům údajně platil Prachař. A její vysněná smlouva ( opakuje to už poněkolikáté) by tedy měla vypadat takto: V případě rozvodu zůstane veškerý majetek Agátě, a Prachař půjde pod most. Asi tak ?? Její myšlenkové pochody jsou vážně zajímavé. Taky se mohl dům prodat, rozdělili by se napůl nebo dle toho, kolik každý vložil, a měla by sotva na byt v paneláku. A ještě někde v Kotěhůlkách. To je snad úplně v pořádku, že když dům chce, že Prachaře vyplatila. A ten její slovník, to je tedy paráda!

-bello-
4. 2. 2021 • 01:25

Aha, takže ona si myslí, že ženský vydělávají na rozvodech.A to , že je OK. Ježíšikriste!
A takhle sprostě oni mluví doma, stará i Agáta a na děti taky.Být Batulkovou a Prachařem šílím.Tady ta nechutná" blbka základka" jistě i dítě navádí .Je neschopná!!
Barák nemá hodnotu 12 mil., tedy 6 mil. jako půlku ? Co si myslí,ta hvězda ze Suchdola, podnikatelka, co všude zkrachovala? Je po staré Žilkové pro peníze nenažraná! Prachař má dítě 14 dní v měsíci.Živí ho taky, na výlety vozí taky a šatí taky!Dokonce tam mívají i to Dopitovo.Já nikdy neskousnu, že Stropnický šel do téhle podřadné rodiny a divím se, že Matěj Stropnický se s otcem vůbec baví, když vyměnil jeho mámu za takovou dorotu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.