ROZVOD NA JAŘE? Melania už prý má Trumpa dost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

ROZVOD NA JAŘE? Melania už prý má Trumpa dost!

Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania při silvestrovském návratu z Washingtonu na Floridu (31. 12. 2020)
Americký prezident Donald Trump a jeho manželka Melania při silvestrovském návratu z Washingtonu na Floridu (31. 12. 2020) (Reuters)

Dosluhující americký prezident a jeho první dáma jsou stále pod drobnohledem. Tento měsíc je čeká navíc 16. výročí jejich svatby. Jenže na slavení to bohužel vůbec nevypadá.

Nejenže se musí několik dní před jubileem vystěhovat z Bílého domu, kde je vystřídá nově zvolený první muž Ameriky Joe Biden s manželkou. Navíc se má podle informací webu Blesk v kuloárech špitat i o tom, že by se měl Trump pomalu chystat na rozvod. Touto otázkou se prý hojně zabývají i američtí věštci a senzibilové, jak uvedl list Daily Express.

Podle konspirátorů Trumpová užívá dvojnici

Video se připravuje ...

Ti i další »povolaní« publikující své předpovědi na webu PsychicWorld předpovídají prvnímu páru rozchod, bývalá slovinská modelka prý amerického miliardáře opustí podle nich pravděpodobně velmi brzy. „Melania se s Trumpem rozvede ještě před příchodem léta,“ shodují se věštci. Spekulace o možném rozvodu se objevily už v několika neautorizovaných životopisech Trumpových. Těžko ale odhadovat, jestli to bude větší zásah pro Trumpovo ego, nebo pro jeho srdce.

Trump ve volební den: Prezident přišel poděkovat do volebního štábu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.