To je úlet! Takhle jste Trumpovou ještě neviděli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

To je úlet! Takhle jste Trumpovou ještě neviděli

Ivana Trumpová
Ivana Trumpová (Blesk:Martin Hykl Pavel Machan Marek Pátek)

Celebrity prostě musí mít styl! Nejinak to má i bývalá manželka amerického prezidenta Ivana Trumpová (71, roz. Zelníčková). Té luxus rozhodně není cizí, a to ani při něčem tak banálním, jako je koupě párku v rohlíku!

Právě ke stánku s rychlým občerstvením na horním Manhattanu, kde v přepychovém apartmánu už roky bydlí, zamířila Ivana při venčení jorkšíra Tigera. Peníze na hotdog pak tahala ze značkové minikabelky Lady Dior, jež se v USA prodává těsně pod 4000 dolarů, tedy za víc než 90 tisíc korun!

Babišovi a Trumpovi v Bílém domě: Blesk Zprávy byly u napjatě očekávané přijetí českého premiéra přímo v Oválné pracovně

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
5. 10. 2020 • 06:24

To je ale škaredá obluda, fuj!

-bello-
4. 10. 2020 • 12:06

Někdy v pravěku dělala sport za ČSSR a sponzorem jí byla socialistická vláda. Na " reprezentaci Čechů hodila bobek v Rakousku , kde se vyspala s jedním blbem, kdy získala sňatkem pas.Díky pasu-sňatku s Rakušákem si dveře domů nezavřela.
Že se cpala na post velvyslance v ČR mě dostalo!
Ona by vystupovala jakože i Češka.Zjev jak opuchlá štět.ka a čeština spíš spodina až argot. A na tomhle materiálu by si Svět utvářel obecnou představou o kulturním , obecně vzdělaném ( oproti Západu jo!) Česku !
Trumpová na snímku v teplákách , platící bankovkami a s rouškou pod frňákem je challenge pro Trumpa ! Před volbami bych jí ,být Trumpem, dala domácího zaracha!

mbmb
3. 10. 2020 • 08:40

proc pisete voloviny ,ona je miliardarka a mela mit plastovou tasku Billa aby zapadla do CZ folkloru ! Pouziva pravnik, Redaktor i rodinky u vody v zahranici !!Druha vec je ze proslavila republiku nejen ve Zline , jeji Mama je pekna i bez Plastik a chudera ivana Mestak ji to zvoral

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.