Mrazivé proroctví Baby Vangy: Tohle by Trump číst určitě neměl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrazivé proroctví Baby Vangy: Tohle by Trump číst určitě neměl!

Baba Vanga předpověděla, že Trump onemocní covidem.
Baba Vanga předpověděla, že Trump onemocní covidem. (Reuters/Profimedia.cz)

Baba Vanga (†85) byla bulharská nevidomá věštkyně, které se přezdívalo Nostradamus Balkánu. A přestože už je 24 let po smrti, její proroctví se stále plní. Předpověděla prý i to, že americký prezident Donald Trump (74) bude bojovat s covidem-19!

O ženě jménem Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova koluje celá řada mýtů. Jeden z nich třeba praví, že když byla malá, přežila silnou bouři. Tehdy při ní sice přišla o zrak, začala ale »vidět« jiné věci, neboť prý získala věštecké schopnosti. Proroctví, která vyřkla, sahají až do daleké budoucnosti – konkrétně do roku 5079, kdy podle ní nastane konec světa. Růžově ale neviděla ani rok 2020, na který předpověděla, že Amerika a Rusko přijdou o své lídry.

Video se připravuje ...

Zatímco na Vladimira Putina (67) má být spáchán atentát, prezidenta Donalda Trumpa (74) čeká boj se záhadnou chorobou. Tou se podle fanoušků Bulharčiných předpovědí rozumí právě covid-19, kvůli němuž je nejmocnější muž planety od pátku v nemocnici. Lékaři sice tvrdí, že je v pořádku a žádné závažnější komplikace ho prozatím netrápí, Baba Vanga to ale v mrazivém proroctví viděla jinak. Trump prý následkem choroby ohluchne a nakonec ho skolí nádor na mozku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
5. 10. 2020 • 06:17

Myslím že ani nebude

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.