Zákaz od Žilkové: Agáta dostala nůž na krk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zákaz od Žilkové: Agáta dostala nůž na krk

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (Instagram)

Modelka Agáta Hanychová (35) se nijak netají tím, jaký má zpětně pohled na manželství s hercem Jakubem Prachařem (37). V talk show 7 pádů Honzy Dědka ale přeci jen musela být o něco sdílnější, když zcela nepřekvapivě padaly i dotazy právě na toto téma.

V primáckém pořadu modelka zavzpomínala na dobu, kdy se s Prachařem poznala. Mnozí byli překvapeni z toho, jak dlouho se ti dva vlastně znají. „Poznali jsme se, když Kubovi bylo dvanáct a mně devět. Byli jsme v Karlových Varech, kde jsme točili reklamu na sušenky. Tam to celé začalo,“ nechala se slyšet Hanychová.

O lásku na první pohled se však nejednalo, a tak uplynula řada let, než se zase sešli. „Pořád nám to ale nevycházelo – buď byl on zadaný, nebo já, pak jsme byli oba zadaní hodně vážně – a v tu chvíli jsme se dali dohromady,“ cituje modelku web iDnes.cz. Nakonec ani tento vztah nebyl pro oba tím osudovým a Agáta nyní sdělila i hlavní důvod, proč jim to nevyšlo. „Ale nejde žít se svým nejlepším kamarádem. Přišli jsme na to až po osmi letech…“ přiznala modelka a moderátorka.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Ačkoli veřejně vystupuje se svým dívčím jménem, oficiálně je stále Prachařová. Zatím totiž nestihla oběhnout veškeré úřady. Do té doby má ale jasno: „Jsem prostě Agáta, to stačí, dokud si nevezmu někoho dalšího,“ tvrdí modelka.

I kdyby jednoho dne znovu uvažovala o svatbě, bránit jí v tom bude její maminka, herečka Veronika Žilková (59). „Dřív mi máma říkala, že rozvod je kolek, který si koupíš za 600 korun na poště. Tak to možná bylo za ní, ale jednak ten kolek je dražší a taky je to na déle. Teď mi radí, abych už si nikdy nikoho nebrala, nebo budeme všichni chudí,“ dodala Hanychová, kterou manželství s Prachařem stálo již pár milionů.

Žilková se sbíječkou: Covid ze mě udělal herečku bez práce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amej
18. 2. 2021 • 14:05

Na té fotce jí to moc sluší

adeso
18. 2. 2021 • 11:16

a kdy mluvila o Prachařovi hezky? Když se mu jezdila kuj--t nebo když ho nazvala ***m, že neuzavřela předmanželskou smlouvu?

adeso
18. 2. 2021 • 11:14

no Žilková, my jsme pochopili, že když nebude ta vaše familie pravidelně někoho škubat tak budete chudý. Zatím jsi střelila chatu a i ta je ještě málo. Kolik peněz do toho baráku Aguška vrazila? Asi skoro nic? Takže jo, Stropnický vás všechny neutáhne

hanka549
18. 2. 2021 • 09:17

Agáta je profesorka na vysoké škole a učí komunikaci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.