Agáta Hanychová: Nejžhavější fotky po rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Agáta Hanychová: Nejžhavější fotky po rozvodu!

První společně vydělané peníze utratí za obytné auto.
První společně vydělané peníze utratí za obytné auto. (Foto Alkohol.cz, ara)

Je to už nějakou dobu, co se postavila spoře oděná před objektiv. Tentokrát si Agáta Hanychová (35) přizvala k focení i svého nového přítele Adama Reiterra (32), s nímž randí po rozvodu s Jakubem Prachařem (37). Poprvé ho tak představila veřejnosti.

I po dvou dětech má modelka dokonalou postavu a rozhodně se nemá za co stydět. Ba naopak! „V poslední době jsem na sobě zamakala, tak snad jsem si ostudu neudělala,“ svěřila deníku Aha! Agáta, která se svým přítelem nafotila reklamu pro známého distributora alkoholu.

„Na to, že to bylo Adamovo první focení, tak jsem byla sama překvapena, jak mu to šlo. Dokonce jsme k tomu ani nepotřebovali alkohol,“ vtipkovala. Agáta už má dokonce i jasno, za co utratí společný honorář.

Agáta Prachařová s dcerou Miou (3): Blonďatý ďáblík svého tátu Kubu Prachaře nezapře!

Video se připravuje ...

„Půlka určitě půjde na koupi dodávky, ze které Adam udělá obytný vůz,“ prozradila modelka a dcera herečky Veroniky Žilkové (59). V létě mají totiž v plánu procestovat křížem krážem Českou republiku.

David Prachař: Postavil se proti synovi! Nebylo to úplně fér...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.