Ewa Farna se ukázala v celé své kráse! Pánové, co vy na to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Ewa Farna se ukázala v celé své kráse! Pánové, co vy na to?

Ewa Farna
Ewa Farna (foto: Instagram)

Zpěvačka odvedla pořádný kus práce a dokázala shodit dvacet kilo. Její cesta je prý prostá – milovat své tělo, bez ohledu na velikost. Proto teď už bez ostychu odhalila partie, z kterých mají ženy většinou trochu mindrák. Jak vypadají stehna Ewy Farne (27) bez retuše?

I když šla s váhou dolů, křivky si stále zachovala. A je ráda, že se společnost na ženské tvary dívá už trochu jinou optikou. „Ach, kdyby tento trend vládl před několika lety, pravděpodobně bych nedostala lynčování, kterým jsem prošla, když jsem se měnila z dívky na ženu," říká Farna.

„Chci vám říci, že jsem se vždy velmi snažila zdůraznit, že skutečnost, že nemám 50 nebo dokonce 60 kilogramů, neznamená, že nemám právo být zpěvačkou ani pózovat na obálkách. A ani to neznamená, že mám nezdravý životní styl," vysvětlila fanouškům dle webu Super.cz.

Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou!

Video se připravuje ...

Zpěvačka zároveň apeluje na to, aby nebyly pro změnu lynčované dívky s velmi štíhlými křivkami. „Někdo z vás si také všimnul obráceného trendu, že jelikož jsme body positive, budeme nyní plivat na všechny tyto štíhlé dívky?! Nejdůležitější poslání pro tělo je, že krása a zdraví nemusí mít velikost 34. To však v žádném případě neznamená výsměch nebo povolení nenávidět štíhlé nebo atletické postavy. Je to absurdní. Zdraví je nejdůležitější,“ varuje veřejně před opačným trendem Farna.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.