Farna zhubla, ale… Největší strašák stále nezmizel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Farna zhubla, ale… Největší strašák stále nezmizel!

Ewa Farna se pro proměně nepřestává svlékat: Nové křivky ukázala v černém body a vosí pas v korzetu!
Ewa Farna se pro proměně nepřestává svlékat: Nové křivky ukázala v černém body a vosí pas v korzetu! (časopis Dieta, instagram, archiv)

Zpěvačce se podařilo po porodu vybojovat tělo snů. I když Ewa Farna (27) prý nikdy ze svých tvarů trauma neměla, konečně tím sebrala všem rýpalům pomyslnou munici. Přesto ví, že vyhráno zdaleka nemá.

Její snímky v aktuálním vydání časopisu Dieta vyrazily mnohým dech. Ewa Farna je se štíhlými křivkami neskutečně sexy! Přitom se zpěvačce podařilo shodit podle jejích slov poměrně snadno: Stačilo jen vypozorovat, co tělo chce a naopak. I tak si je vědomá toho, že je v ní kdesi hluboko nějaký blok, který si potřebuje ještě zpracovat. Přesně definovat vnitřní problém ale zatím neumí. „Já vlastně ještě stoprocentně nevím, zkoumám to. Ale mám tendenci zajídat stres, nebo se jídlem odměňovat, když se mi daří. Necpu se junk foodem, neprasím po nocích. Mám ráda dobré věci, hlídám si kvalitu. Ale i dobré jídlo je třeba sledovat, po čem je vám fajn, co vám neprospívá,“ rozvedla svůj problém s výkyvy váhy v časopise Dieta.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

„Jak říkám, jsem zatím v procesu zkoumání, neřeknu vám návod – ty od jiných mě vždycky dostaly do slepé uličky. Spíš se ozývá takový ten vzorec, který zná z dětství hromada lidí. „Jé, tys byla hodná, tak si zajdeme na zmrzlinku.“ Anebo: „Hm, dneska jsi zlobila, tak bonbon nedostaneš,“ pootevřela svoji třináctou komnatu.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.