Farna kápla božskou: Kvůli této chybě přibírala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Farna kápla božskou: Kvůli této chybě přibírala!

Ewa Farna
Ewa Farna (Profimedia)

Zpěvačka Ewa Farna (27) vypadá skvěle a také se skvěle cítí! Slavná zpěvačka a maminka vyzradila, proč v minulosti rapidně přibírala a nežilo se jí dobře ve vlastním těle.

„Zpívat jsem začala ve věku 12 let, to znamená, že jsem byla dítě. Pak se přirozeně dívčí tělo mění v ženu, je to nějaký hormonální koktejl, kterým si tělo musí projít a vyrovnat se s tím, je to normální. V tomto křehkém období se začalo dít, že najednou jsem měla boky, najednou jsem měla prsa, najednou jsem byla žena, už jsem nebyla takové to dětské tintítko,“ napsala podle super.cz Ewa Farna, která by se se změnou svého tělo vyrovnala, kdyby jí mnozí nepředhazovali to, že změny jejího těla jsou velké a měla by se hlídat. Poté, co se jejích pár kil navíc začalo veřejně často propírat, schýlila se Ewa k přejídání, aby si takzvaně obalila nervy, což je velká a častá chyba.

Emoční přejídání. Jak si včas uvědomit problém?

„Šla jsem naopak proti tomu a řekla si, že si klidně dám kachnu, pod tlakem mediálního útoku jsem začala přibírat. Byla to reakce hroší kůže, protože jsem potřebovala nabrat obal, abych uchránila svou duši před tím útokem, který byl intenzivní,“ přiznala Farna, která je nyní nad věcí a svůj vzhled už tolik nehrotí. Možná právě proto opět zhubla a jen září!

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
28. 2. 2021 • 13:57

Jste krásná teď a dříve taky. Neřešte hloupé zavistivce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.