AUVAJS! To bude bolet! Žhavé modelky v nalepených bikinách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

AUVAJS! To bude bolet! Žhavé modelky v nalepených bikinách

To bude bolet, až půjde izolepa dolů...
To bude bolet, až půjde izolepa dolů... (Foto Profimedia.cz)

Sexy bikin nebo spodního prádla, které rafinovaně odhaluje vaně křivky a skrývá skutečně jen to nezbytné, existuje na trhu celá řada. Už jste ale někdy viděli plavky vytvořené pouze z izolepy?

Právě takové modely teď ve spolupráci se značkou Black Tape Project představili na přehlídkovém molu v Miami. A jak už název napovídá, hlavní roli tu sehrála především černá lepicí páska, z níž byly plavky vytvořeny. Svůdné modelky, které svá těla nechaly polepit nejrůznějšími geometrickými vzory, převedly notnou dávku kuráže. Jednak to chce odvahu vyjít na molo v takových kreacích, jednak to asi dost bolí, když se izolepa z těla postupně strhává. O to víc, že řadu ornamentů měly nalepenu na intimních partiích... Auvajs!

Z fotografa je král izolepy

Autorem kreací je americký umělec Joel Alvarez, který při své práci používá elektroizolační pásky všelijakých barev. Inspirovala ho k tomu prý práce fotografa před více než deseti lety, kdy mu jedna z modelek navrhla, aby ji celou omotal černou páskou. Módní značku Black Tape Project založil v roce 2008. Nyní jsou jeho plavky hitem.

Red carpet v Cannes: Sorry Bello, letos nejvíc zazářily dámy s šedinami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.