Babišová, jak ji neznáme! Monika šla s kůží na trh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Babišová, jak ji neznáme! Monika šla s kůží na trh

Své soukromí si Monika Babišová (48) léta bedlivě střežila, o to větším překvapením je, že do něj nyní nechává nahlédnout veřejnost. Po roky zamčený instagramový účet se nyní otevřel všem uživatelům sociální sítě a je vidět, že tato platforma není pro manželku bývalého premiéra cizím místem!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

1pravda1
09. 11. 2022 10:34

čekám na paní pavlovou - aby se z ní nevyklubala druhá drahoušová Dneska bylo v médiích, že Petr Kolář tlačí na hrad petra pavla krycí jméno pávek a pomáhal mu založit NEZISKOVKU! SPOLU SILNĚJŠÍ... A NYNÍ RADĚJI TAM NENÍ UVEDEN Je možné, že se důvodem je Kolářovo zaměstnání v americké právní a lobbistické firmě Squire Patton Boggs. Působí tam na docela významné pozici a rozhodně to není nějaká řadová společnost. Ve Spojených státech tato především lobbistická organizace patří mezi TOP tři hráče. Můžeme se domnívat, že by mu oficiální zapojení do politického dění mohlo ublížit a stejně tak pro generála Pavla by nemuselo být snadné v debatách vysvětlovat, proč má v týmu člověka placeného americkými lobbisty,” a WITOWSKÁ - MILENKA KOLÁŘE TAKY NA HRAD? RADĚJI SKONČILA V ČT, STŘET ZÁJMŮ OBROVSKÝ EVIDENTNĚ

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.