Dagmar Havlová (66): KOLAPS NA LVECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dagmar Havlová (66): KOLAPS NA LVECH

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (profimedia.cz)

Celý večer se náležitě bavila a neměla vůbec tušení, co se stane! Bývalá první dáma Dagmar Havlová (66) totiž na VIP večírku po předávání Českých lvů zkolabovala. A deník Aha! vše viděl na vlastní oči!

Najednou paní Havlová ležela na zemi a strašně moc lidí se k ní seběhlo, aby jí pomohli. Není se co divit, je tu vydýchaný vzduch a hodně se tu taky kouří, tak se jí asi zamotala hlava,“ popsala Aha! jedna z postávajících dam kolem. Všichni hosté měli o herečku strach. Havlové pomohla sklenice vody a také čerstvý vzduch. Po několika minutách ji spolupracovníci odvedli postranním vchodem z Rudolfina do auta, které ji odvezlo domů do Střešovic. Na SMS dotaz, jak se cítí, bývalá první dáma do uzávěrky tohoto vydání nereagovala.

Do kolapsu se paní Dagmar skvěle bavila. Náladu jí nevzal ani fakt, že ve vítěznou sošku neproměnila nominaci za hlavní roli domovní drbny ve filmu Vlastníci režiséra Jiřího Havelky (39). Cenu ze srdce přála své kamarádce, herečce Tereze Ramba Voříškové (30), která v tragikomedii excelovala také.

.

KDO MĚL TAKÉ PROBLÉMY
F. A. Brabec (65), kameraman

Filmař byl tak společensky unavený, že to hned u východu zaparkoval na schodech.

Vyčerpaná fanynka
Tolik kvalitních filmů, to by povalilo i vola. Pod tíhou umělecké kvality, přesycena zážitky, podklesla neznámá návštěvnice rautu a ustlala si přímo na pražské dlažbě vedle Rudolfina. Schody jsou tu holt zrádné a vína moc

Petr Vančura (35), herec
Partner Jana Ciny (31) připomenul na schodech Rudolfina svůj loňský neplánovaný pád. Tentokrát ho jen zahrál.

Dagmar Havlová čte 17. listopadu 2019 novoroční projev svého muže z roku 1990.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.